Δευτέρα, 21 Οκτ.
18oC Αθήνα

Public: Αναβαθμίζει και Επεκτείνει το Δίκτυο Καταστημάτων

Public: Αναβαθμίζει και Επεκτείνει το Δίκτυο Καταστημάτων

    Τριετές επενδυτικό πλάνο ύψους 10 εκατ. ευρώ υλοποιεί το Public Group, αναβαθμίζοντας και επεκτείνοντας το δίκτυο καταστημάτων του, εντάσσοντας τις οικιακές συσκευές σε ακόμα περισσότερα μεγάλα καταστήματα.

    Ο αριθμός των καταστημάτων σύμφωνα με το πλάνο θα φτάσει τα 70 σημεία σε Ελλάδα και Κύπρο και η συνολική επιφάνειά τους θα ξεπεράσει τα 100.000 τ.μ. Από τα 10 νέα mega καταστήματα “Public + home” που εντάσσονται στο επενδυτικό πλάνο, μέχρι τέλος του 2024 θα εγκαινιαστούν 2: σε Ίλιον και Ηράκλειο Κρήτης. Με αυτές τις προσθήκες, τα Public θα προσφέρουν σε 47 καταστήματα μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων τεχνολογίας, τηλεοράσεων, οικιακών συσκευών και ειδών ψυχαγωγίας, παρέχοντας στους καταναλωτές μια απολαυστική εμπειρία αγορών, μαζί με ευέλικτους τρόπους πληρωμής. 

    Ταυτόχρονα, τα 27 από τα 47 καταστήματα θα ανήκουν στην κατηγορία των mega store concepts. Πρόκειται για καταστήματα Public και “Public + home” που βρίσκονται σε περιοχές της Αττικής, Θεσσαλονίκης, Λάρισας, Ιωαννίνων, Πάτρας, Ρόδου και Κρήτης, αλλά και σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Κύπρου, που περιλαμβάνουν μια πλήρη γκάμα μεγάλων ηλεκτρικών συσκευών.

    Επιπλέον, πριν λίγες μέρες, ανακαινίστηκαν τα καταστήματα Public σε Βόλο, Λάρισα, Athens Metro Mall, Ρόδο και Νέα Σμύρνη και εγκαινιάστηκαν νέα τμήματα οικιακών συσκευών.  

    Τα Public συνεχίζουν να στηρίζουν δυναμικά τις ανάγκες των καταναλωτών, όντας η μόνη εταιρεία στον κλάδο της στην Ελλάδα που προσφέρει άτοκα δάνεια έως 36 δόσεις σε όλα τα προϊόντα, όλο το χρόνο. Επιπλέον μέσα από το νέο πρόγραμμα ανταμοιβής  Public+, τα χιλιάδες μέλη που έχουν ήδη εγγραφεί, απολαμβάνουν επιστροφή ευρώ στο Public Wallet για μελλοντικές αγορές στο public.gr και στo δίκτυο καταστημάτων Public.

    Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις