Τετάρτη, 2 Οκτ.
22oC Αθήνα

Δύο διαγωνισμοί από τον Οργανισμό Λιμένος Λαυρίου

Δύο διαγωνισμοί από τον Οργανισμό Λιμένος Λαυρίου
Φωτογραφία: Eurokinissi

Δύο διαγωνισμούς ανακοίνωσε ο Οργανισμός Λιμένα Λαυρίου, που αφορούν την κατασκευή και λειτουργία καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος και την προμήθεια και τοποθέτηση πλωτών κυματοθραυστών και πλωτών προβλητών.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, ο Οργανισμός Λιμένος Λαυρίου Α.Ε. (ΟΛΛ AE) ενημερώνει την επιχειρηματική κοινότητα ότι βρίσκονται σε εξέλιξη δύο διαγωνισμοί.

Οι διαγωνισμοί αυτοί αφορούν:

1. Την παραχώρηση χώρου για την κατασκευή και λειτουργία Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος.

Ο παραχωρησιούχος θα έχει το δικαίωμα κατασκευής του καταστήματος με συγκεκριμένες προδιαγραφές, οι οποίες υπαγορεύονται από τις εκδοθείσες αδειοδοτήσεις των συναρμόδιων Υπηρεσιών και θα έχει την εκμετάλλευσή του για 20 έτη.

2. Την προμήθεια και τοποθέτηση πλωτών κυματοθραυστών και πλωτών προβλητών στον Τομέα Τουριστικών Σκαφών, με τον πλήρη απαιτούμενο εξοπλισμό.

Στο έργο αυτό συμπεριλαμβάνεται και η οργάνωση και αναβάθμιση του εξοπλισμού στις ήδη υπάρχουσες θέσεις ελλιμενισμού σκαφών αναψυχής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τους δύο διαγωνισμούς από τις προβλεπόμενες κατά τον Νόμο δημοσιεύσεις και αναρτήσεις των τευχών των διακηρύξεων των διαγωνισμών.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις