Δευτέρα, 2 Σεπτ.
32oC Αθήνα

Γρηγόρης: Επεκτείνεται στην Ευρώπη με νέα καταστήματα σε Κύπρο και Ρουμανία

Γρηγόρης: Επεκτείνεται στην Ευρώπη με νέα καταστήματα σε Κύπρο και Ρουμανία

Δύο νέα καταστήματα άνοιξε ο Γρηγόρης στην καρδιά μεγάλων ευρωπαϊκών πόλεων, σύμφωνα με σημερινή (2.9.2024) ανακοίνωση της εταιρείας.

Ειδικότερα, το ένα κατάστημα άνοιξε στη Λάρνακα, σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους, στη Λεωφόρο Ελλάδας 76. Πρόκειται για το 5ο κατάστημα Γρηγόρης στην πόλη και το 9ο στην Κύπρο, επιβεβαιώνοντας έτσι τη δυναμική ανάπτυξη του brand και τη σταδιακή εδραίωσή του στη χώρα σαν ένα μεγάλο ελληνικό franchise στον κλάδο του καφέ και του φαγητού.                    

Το άλλο κατάστημα άνοιξε στην καρδιά του Βουκουρεστίου, στην οδό Dacia Nr 35 Sector 1, λίγα μόλις μέτρα από την Piata Romana, μία από τις πιο πολυσύχναστες διασταυρώσεις της πόλης. Είναι το 4ο κατάστημα Γρηγόρης στη Ρουμανία και το επόμενο διάστημα η παρουσία του brand στη χώρα αναμένεται να ενδυναμωθεί λόγω της συνεργασίας Master franchise που έχει ξεκινήσει.

Με πάνω από 360 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία και Ρουμανία, ο Γρηγόρης αναπτύσσεται συνεχώς και σήμερα κατέχει την 10η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ. 

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις