Τρίτη, 8 Οκτ.
23oC Αθήνα

Η Daikin Hellas πιστοποιήθηκε ως Great Place to Work®

Η Daikin Hellas πιστοποιήθηκε ως Great Place to Work®

Η Daikin Hellas, κορυφαία εταιρεία στον τομέα των συστημάτων θέρμανσης, κλιματισμού και ψύξης, ανακοινώνει με υπερηφάνεια την πιστοποίησή της ως Great Place to Work® για το διάστημα 09/2024 – 09/2025.

Η πιστοποίηση αυτή απονέμεται από το διεθνούς φήμης οργανισμό Great Place to Work® Institute Hellas, έπειτα από εκτεταμένη έρευνα μεταξύ των εργαζομένων της εταιρείας. Η διάκριση αποτελεί επιστέγασμα των προσπαθειών της Daikin Hellas να δημιουργήσει μια κουλτούρα ανοιχτής επικοινωνίας, ανάπτυξης και αναγνώρισης της συμβολής του κάθε εργαζομένου. Παράλληλα αποδεικνύει τη δέσμευση της Εταιρείας να προσφέρει ένα εργασιακό περιβάλλον το οποίο βασίζεται στην εμπιστοσύνη και την συνεργασία.

Η Managing Director της Daikin Hellas, κ. Αντωνίου Χριστίνα, δήλωσε:

«Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που η Daikin Hellas αναγνωρίζεται ως Great Place to Work®. Η πιστοποίηση αυτή αντικατοπτρίζει τις αξίες μας και τη δέσμευσή μας να επενδύουμε στους ανθρώπους μας. Η επιτυχία μας βασίζεται στην αφοσίωση και το πάθος της ομάδας μας, που καθημερινά συνεισφέρει στην ανάπτυξη και την καινοτομία της εταιρείας. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε ένα περιβάλλον όπου οι εργαζόμενοι αισθάνονται ότι τους εκτιμούν, τους υποστηρίζουν και μπορούν να εξελιχθούν.»

Εργασιακό Περιβάλλον και Προτεραιότητες

Η Daikin Hellas επενδύει διαρκώς στους ανθρώπους της μέσα από προγράμματα εκπαίδευσης και ανάπτυξης δεξιοτήτων, ενώ παράλληλα προωθεί μια κουλτούρα που ενθαρρύνει την προσωπική πρωτοβουλία. Επιπλέον, η εταιρεία προσφέρει ευέλικτο ωράριο, δυνατότητα τηλεργασίας, ιδιωτική ασφάλιση, συνταξιοδοτικό πρόγραμμα, προγράμματα ευεξίας κ.ά.. Παράλληλα, προάγει τη συμμετοχή των εργαζομένων σε εθελοντικές δράσεις, ενισχύοντας το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης. Η αίσθηση της ομαδικότητας, η εμπιστοσύνη και οι ίσες ευκαιρίες βρίσκονται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της εταιρείας.

Με τη συγκεκριμένη πιστοποίηση, η Daikin Hellas επιβεβαιώνει ότι οι εργαζόμενοι της νιώθουν ικανοποίηση και υπερηφάνεια από τη συμμετοχή τους στην εταιρεία, στοιχείο που οδηγεί σε υψηλότερα επίπεδα παραγωγικότητας και θετικό αντίκτυπο στις σχέσεις με τους πελάτες και τους συνεργάτες της ακολουθώντας τη βασική αρχή που βρίσκεται στον πυρήνα του DNA της:

Good Climate starts with people!

Σχετικά με τη Daikin Hellas:

Η DAIKIN Hellas εξειδικεύεται σε προηγμένες λύσεις κλιματισμού, θέρμανσης, εξαερισμού και επαγγελματικής ψύξης, καλύπτοντας τόσο οικιακές όσο και επαγγελματικές ανάγκες. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον τομέα του χονδρικού εμπορίου, προσφέροντας μια μια ευρεία γκάμα προϊόντων, λύσεων και υπηρεσιών, με στόχο τη βελτίωση της εσωτερικής άνεσης και της ενεργειακής αποδοτικότητας. Η DAIKIN Hellas παρέχει προσαρμοσμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες των πελατών, ενώ δίνει προτεραιότητα στη βιωσιμότητα και την προστασία του περιβάλλοντος. Μέσω της ενσωμάτωσης προηγμένης τεχνολογίας και υψηλών προτύπων, η εταιρεία στοχεύει στη βελτίωση της ποιότητας του αέρα και της ευημερίας, προσαρμόζοντας την παγκόσμια αποστολή της στις συνθήκες της ελληνικής αγοράς.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις