Site icon NewsIT

Ιστορική συμφωνία: Κοινό αθλητικό περιεχόμενο από Cosmote και Nova – Στόχος η καταπολέμηση της πειρατείας

16.07.2024 | 14:17
Ιστορική συμφωνία: Κοινό αθλητικό περιεχόμενο από Cosmote και Nova – Στόχος  η καταπολέμηση της πειρατείας

Σε μια ιστορική συμφωνία προχώρησαν Cosmote και Nova για την παροχή κοινού αθλητικού προγράμματος.

Η συμφωνία θα υπογραφεί σήμερα (16.07.24) το απόγευμα ή το αργότερο αύριο το μεσημέρι και θα προβλέπει μία συνδρομή για κάθε φίλαθλο που θέλει να παρακολουθήσει το σύνολο των αθλημάτων της χώρας.

Παράλληλα, κάθε φίλαθλος θα μπορεί να παρακολουθεί κάθε αθλητικό γεγονός του πλανήτη και δεν θα χρειάζεται να πληρώνει 2 συνδρομές αλλά 1. Πρόκειται για μία κίνηση που στόχο έχει τη διευκόλυνση όλων των φιλάθλων αλλά και την καταπολέμηση της πειρατείας. 

Πιο συγκεκριμένα, η συμφωνία Cosmote και Νova σημαίνει πως οι συνδρομητές της μιας πλατφόρμας θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν και το αθλητικό περιεχόμενο της άλλης (δηλαδή οι συνδρομητές της Cosmote TV θα μπορούν να παρακολουθούν το αθλητικό πρόγραμμα της Nova και αντίστροφα) με μια μικρή προσαύξηση στο πακέτο συνδρομής.

Με δεδομένο ότι οι πλατφόρμες της Cosmote και της Nova μοιράζονται τα δικαιώματα των ποδοσφαιρικών ομάδων του ελληνικού πρωταθλήματος, ο συνδρομητής κάθε πλατφόρμας θα μπορεί να βλέπει πλέον τους αγώνες όλων των ομάδων, αφού το περιεχόμενο στις δύο πλατφόρμες θα είναι “κοινό” υπό τον όρο της πληρωμής μίας μικρής, παράλληλης συνδρομής.

M’ άλλα λόγια, οι συνδρομητές της Cosmote TV θα μπορούν να παρακολουθούν τους εντός έδρας αγώνες πχ του Άρη Θεσσαλονίκης (οι οποίοι σήμερα μεταδίδονται από τη Nova) και με τη σειρά τους οι συνδρομητές της Nova θα έχουν πρόσβαση πχ στους ποδοσφαιρικούς αγώνες της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού (οι οποίοι μεταδίδονται έως τώρα αποκλειστικά από την Cosmote TV).

Παράλληλα, οι συνδρομητές της Cosmote TV θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να παρακολουθούν όλους τους αγώνες Basketaball Euroleague, που σήμερα μεταδίδονται αποκλειστικά από την Nova.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το πρόσθετο κόστος για την παρακολούθηση του κοινού αθλητικού περιεχομένου θα ανέρχεται κοντά στα 3 ευρώ μηνιαίως.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο πλατφόρμες έχουν μια συνδρομητική βάση, η οποία ξεπερνά το 1.000.000 καθώς η Cosmote TV διαθέτει πάνω από 678.000 συνδρομητές, την ίδια ώρα που η Nova εμφανίζει μια βάση 432.000 συνδρομητών.

 

 

 

Tags: ,

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version