Παρασκευή, 23 Αυγ.
36oC Αθήνα

Καταστράφηκαν ολοσχερώς οι εγκαταστάσεις της Tsakiris Family στη Θεσσαλονίκη

Καταστράφηκαν ολοσχερώς οι εγκαταστάσεις της Tsakiris Family στη Θεσσαλονίκη

Καταστράφηκαν ολοσχερώς οι εγκαταστάσεις της Tsakiris Family στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης, από την πυρκαγιά που ξέσπασε χθες (22.8.2024), από άγνωστη -μέχρι στιγμής – αιτία. 

Σε ανακοίνωση της εταιρείας, που υπογράφει ο CEO Παύλος Τσακίρης, γνωστοποιείται το μέγεθος των ζημιών από την πυρκαγιά, ενώ παρέχονται διαβεβαιώσεις ότι ήδη γίνονται ενέργειες ώστε να μην δημιουργηθούν κενά στην τροφοδοσία της αγοράς.

«Το βράδυ της 22ας Αυγούστου, ξέσπασε από άγνωστη αιτία – προς το παρόν – πυρκαγιά, στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας μας (έδρα), στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης. Το αποτέλεσμα της πυρκαγιάς ήταν η ολοκληρωτική καταστροφή των εγκαταστάσεων, αν και η προσπάθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν έγκαιρη και συντονισμένη. Στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις φιλοξενούνταν τα γραφεία της διοίκησης, η τυποποίηση των αβγών, καθώς και οι υποδομές των logistics», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

«Ωστόσο είναι πρωτεύον για μας ότι, δεν διακινδύνεψαν ανθρώπινες ζωές. Επιπρόσθετα δεν διακινδύνεψαν οι παραγωγικές μας εγκαταστάσεις (πουλιά), καθώς και οι εγκαταστάσεις των ζωοτροφών μας, που βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία», τονίζει η εταιρεία.

Διαβεβαιώνει, δε, τους συνεργάτες της σε Ελλάδα και εξωτερικό όσο και τους καταναλωτές «που μας στηρίζουν από το 1963 μέχρι και σήμερα, αναγνωρίζοντας την ποιότητα “ΑΒΓΑ ΤΣΑΚΙΡΗ” ότι, είμαστε ήδη σε φάση αναδιοργάνωσης και επανέναρξης των κρίσιμων λειτουργιών μας, ώστε να μην δημιουργηθούν κενά στην τροφοδοσία της αγοράς».

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς, όλους όσοι βρίσκονται στο πλάι μας αυτές τις δύσκολες στιγμές και μας στηρίζουν με κάθε τρόπο. Φορείς, Επιχειρήσεις και ιδιώτες», καταλήγει ο Παύλος Τσακίρης.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις