Δευτέρα, 21 Οκτ.
17oC Αθήνα

Νέο κατάστημα RAVENNA στη Θεσσαλία

Νέο κατάστημα RAVENNA στη Θεσσαλία

Η RAVENNA, η κορυφαία εταιρεία στην Ελλάδα στον χώρο των πλακιδίων και ειδών υγιεινής, έχει εισέλθει δυναμικά και στον χώρο των επίπλων και των φωτιστικών, και αναπτύσσεται συνεχώς, με στόχο τη διαρκή βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει στους καταναλωτές. Αυτή τη φορά, τα νέα για τη RAVENNA αφορούν το άνοιγμα ενός νέου καταστήματος.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της RAVENNA Α.Ε., κύριος Ανδρέας-Πλάτων Βρεττός: «Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί μετά το Σχηματάρι, τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, αποκτήσαμε ένα νέο μέλος στην «οικογένεια» των καταστημάτων μας! Η τελευταία άφιξη είναι ένα ολοκαίνουργιο κατάστημα RAVENNA στη Λάρισα, και είμαι σίγουρος ότι όλοι οι Θεσσαλοί θα το αγκαλιάσουν με πολλή αγάπη!»

Όπως μας εξηγεί ο κ. Βρεττός, σε έναν ιδιόκτητο, υπερσύγχρονο χώρο 11.500 m2 με εκθεσιακό χώρο 5.000 m2, φιλοξενείται μια τεράστια συλλογή σε πλακάκια, είδη υγιεινής, πατώματα laminate, έπιπλα και φωτιστικά, που καλύπτουν κάθε ανάγκη των καταναλωτών στο διαμέρισμα της Θεσσαλίας.

Επιπλέον, εντυπωσιακή είναι και η ριζική ανανέωση των χώρων Privé εντός των καταστημάτων, κάτι που θα αντιληφθούν και οι επισκέπτες του νέου καταστήματος RAVENNA στη Λάρισα. Εκεί, φιλοξενούνται επώνυμα προϊόντα premium αισθητικής, για αρχιτεκτονικές λύσεις ανωτέρου επιπέδου, όπως πλακάκια slabs 160×320 cm για επενδύσεις σε μπάνια, πάγκους κουζίνας, τραπεζαρίες, χώρους εστίασης, ξενοδοχεία και όχι μόνο.

Η ποιότητα των προϊόντων RAVENNA είναι παροιμιώδης, όπως και η πληθώρα λύσεων για κάθε ανάγκη. Αυτό αποδεικνύεται και στο νέο κατάστημα στη Λάρισα, μια επένδυση που ξεπέρασε τα 5.000.000 ευρώ, «αλλά το πιο σημαντικό και αυτό που με κάνει περήφανο, είναι ότι δημιούργησε 44 νέες θέσεις εργασίας και συνολικά η εταιρεία μας ξεπέρασε τα 260 άτομα.» όπως υπογραμμίζει ο κ. Βρεττός.

Το νέο κατάστημα RAVENNA βρίσκεται στο 2ο χλμ. Εθνικής Οδού Λάρισας-Θεσσαλονίκης, και διαθέτει 105 θέσεις parking για εύκολη πρόσβαση.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις