Δευτέρα, 9 Σεπτ.
31oC Αθήνα

Ρόμπυ Μπουρλάς: Στα Public στηρίζουμε το καλάθι του μαθητή

Ρόμπυ Μπουρλάς: Στα Public στηρίζουμε το καλάθι του μαθητή

Για τις τελευταίες τάσεις στην αγορά των σχολικών ειδών, αλλά και ευρύτερα στον κλάδο του λιανεμπορίου μιλάει στο Newsit.gr, ο Ρόμπυ Μπουρλάς διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Public Group.

Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς να μετράει αντίστροφα, ο CEO αναφέρει πως το Public Group συμμετέχει στο “καλάθι του μαθητή”, με τον όμιλο να επιδιώκει, πάντοτε, να συμβάλει στη συγκράτηση του οικογενειακού προϋπολογισμού, όπως τονίζει ο ίδιος.

Την ίδια στιγμή, μία νέα αγορά έχει δημιουργηθεί, αυτή του ακουστικού βιβλίου (audio book) για το οποίο η ζήτηση αυξάνεται συνεχώς, όπως φανερώνουν οι επιδόσεις θυγατρικής εταιρείας του ομίλου.

Μιλώντας για την αγορά βιβλίου, ο κ. Μπουρλάς αναφέρει πως οι πωλήσεις ανακάμπτουν, καθώς τα e-books έχουν δημιουργήσει μία νέα αγορά, αλλά δεν έχουν καταφέρει να κάμψουν δραματικά τη ζήτηση για το έντυπο.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Public-MediaMarkt σημειώνει ακόμη ότι το λιανεμπόριο, παρότι στην Ελλάδα, εσφαλμένα, δεν αντιμετωπίζεται ως ευκαιρία μακροχρόνιας επαγγελματικής σταδιοδρομίας,  προσφέρει σημαντικές προοπτικές επαγγελματικής ανέλιξης.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις