Επιχειρήσεις

ΤΑΙΠΕΔ: Μία προσφορά για την αξιοποίηση του ακινήτου Βερβερόντα στο Πόρτο Χέλι

Η Γούτος Οικοδομή Ε.Ε. ήταν η μοναδική εταιρεία που υπέβαλε δεσμευτική προσφορά για την αξιοποίηση του ακινήτου στην περιοχή «Βερβερόντα» στο Πόρτο Χέλι.

Η διαδικασία αξιολόγησης της προσφοράς ως προς την πλήρωση των κριτηρίων σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού θα εκκινήσει άμεσα, ενώ σε επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου θα αποσφραγιστεί η οικονομική ακολουθώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Τα χαρακτηριστικά

Το ακίνητο αποτελεί μη παραθαλάσσιο γεωτεμάχιο με πανοραμική θέα στον Αργολικό Κόλπο και έχει έκταση 627.417,92 τετραγωνικά μέτρα. Βρίσκεται σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από το κέντρο του οικισμού Πόρτο Χέλι και 300 μέτρων από τη λιμνοθάλασσα Βερβερόντας και την ακτή του Όρμου Πορτοχελίου.

Ο επενδυτής που θα προκύψει, θα επιλέξει τον τρόπο αξιοποίησης του ακινήτου στο πλαίσιο των δυνατοτήτων που επιτρέπει το χωροταξικό, πολεοδομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο σχεδιασμού και αδειοδοτήσεων της χώρας μας.

Επιχειρήσεις
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Επιχειρήσεις: Περισσότερα άρθρα
Tesla: Έρχονται ακόμα χειρότερες μέρες για τη μετοχή της – Πτώση 50% έχει εξανεμίσει 800 δισ. δολάρια από την κεφαλαιοποίηση της 
Η τιμή της εταιρείας του Μασκ σημείωσε ράλι μετά την εκλογή Τραμπ αρχές Νοεμβρίου 2024, αλλά κατρακύλησε μετά τα μέσα Δεκεμβρίου του ίδιου έτους
Σταθμός υπερφόρτισης Tesla