Site icon NewsIT

Τσίτος: Η Volton μπαίνει στην κινητή τηλεφωνία από τις αρχές του 2025

12.09.2024 | 07:44
Τσίτος: Η Volton μπαίνει στην κινητή τηλεφωνία από τις αρχές του 2025

Η Volton προχωρά με την εταιρική της μετεξέλιξη ώστε να γίνει από αμιγώς ενεργειακή εταιρεία, ένας πάροχος πολλαπλών υπηρεσιών. Αυτό θα επιτευχθεί σε πρώτη φάση με το λανσάρισμα υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας στις αρχές της επόμενης χρονιάς, όπως δήλωσε από τη ΔΕΘ ο γενικός διευθυντής, Διονύσης Τσίτος.

Στόχος της Volton στην κινητή τηλεφωνία είναι να εκμεταλλευτεί το δίκτυο κεραιών της Vodafone και αργότερα να στραφεί στη σταθερή τηλεφωνία μέσω και υπηρεσιών fiber to the home.

Η δραστηριοποίηση της Volton στην τηλεφωνία θα γίνει μέσω ξεχωριστού brand, ενώ ο καταναλωτής που θα επιλέξει συνδυαστικό πακέτο θα έχει όφελος και στο λογαριασμό της ενέργειας.

«Στόχος μας είναι να διαφοροποιηθούμε στο πεδίο του ανταγωνισμού, τη στιγμή που ο κλάδος της ενέργειας βιώνει αλλεπάλληλες κρίσεις. Πέραν αυτού, φροντίζουμε να ανταπεξέλθουμε τόσο εταιρικά όσο και προς όφελος των καταναλωτών. Καταφέραμε για πολλούς μήνες να είμαστε από τους πιο οικονομικούς προμηθευτές και λανσάραμε ένα νέο μεικτό τιμολόγιο με τιμή 9,3 λεπτά για 3 μήνες, το οποίο μετά γίνεται μεταβλητό», τόνισε σχετικά ο κ. Τσίτος.  

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version