Παρασκευή, 27 Σεπτ.
30oC Αθήνα

Υπουργείο Ανάπτυξης: Χρηματοδότηση ύψους 25 εκατ. ευρώ στην Intertrade Hellas στα Οινόφυτα

Υπουργείο Ανάπτυξης: Χρηματοδότηση ύψους 25 εκατ. ευρώ στην Intertrade Hellas στα Οινόφυτα
Φωτογραφία: iStock

Την Intertrade Hellas (Softex) στα Οινόφυτα χρηματοδοτεί το υπουργείο Ανάπτυξης με 25 εκατ. ευρώ, εξασφαλίζοντας την αυτονομία της Ελλάδας σε χαρτί.

Το Βιομηχανικό Πάρκο Οινοφύτων επισκέφτηκε σήμερα (27.9.2024) ο Υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος. Ενημερώθηκε διεξοδικά για τα ζητήματα που απασχολούν τις βιομηχανικές επιχειρήσεις που είναι εγκατεστημένες στην περιοχή, ενώ το Υπουργείο Ανάπτυξης συνδράμει με ποσό άνω των 8,5 εκατ. ευρώ για τις περιβαλλοντικές υποδομές.

Ο κ. Θεοδωρικάκος επισκέφτηκε, μεταξύ άλλων, την εταιρεία INTERTRADE HELLAS ABEE (SOFTEX), η οποία θα προχωρήσει σε μια επένδυση η οποία έχει ενταχθεί με απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής στις εμβληματικές. Το Υπουργείο Ανάπτυξης θα την χρηματοδοτήσει με 25 εκατ. ευρώ από χρήματα του Ταμείου Ανάκαμψης.

Μέσα από αυτή την επένδυση – η συμβολή της οποίας στο ΑΕΠ της χώρας θα είναι 300 εκατ. ευρώ – θα δημιουργηθούν δεκάδες νέες ποιοτικές και καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας, ενώ θα εξασφαλιστεί η αυτονομία της Ελλάδας στο χαρτί.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις