Τετάρτη, 17 Ιουλ.
34oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

J2US: Backstage στα γυρίσματα του trailer που κέρδισε το ψηφιακό περιβάλλον

J2US: Backstage στα γυρίσματα του trailer που κέρδισε το ψηφιακό περιβάλλον

Βγήκε στον αέρα του ALPHA για να ανακοινώσει επίσημα την πρεμιέρα νέου κύκλου του J2US.

Το φαντασμαγορικό, εντυπωσιακό και χαρούμενο τρέιλερ όμως, έχει κερδίσει και το digital περιβάλλον, αφού μέσα σε λίγες ώρες κατέγραψε 23.000 views στο YouTube και περισσότερες από 90.000 προβολές οργανικά στο Instagram account του ALPHA και του J2US.

Τα γυρίσματα έγιναν στο Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας» και ξεκίνησαν νωρίς το πρωί για να ολοκληρωθούν… αρκετές ώρες μετά… τις πρώτες πρωινές ώρες, αλλά με όλους τους συντελεστές να περνούν καλά, όπως «αποτυπώνεται» και στις φωτογραφίες από το backstage.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ALPHA, «ο μοναδικός Νίκος Κοκλώνης σε ρόλο μαέστρου του πιο λαμπερού show της ελληνικής τηλεόρασης, η πάντα εκρηκτική κριτική επιτροπή και ο σκηνοθέτης του «Just the 2 of Us», Κώστας Καπετανίδης, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στα γυρίσματα του trailer και το αποτέλεσμα μας αποζημίωσε όλους!».

Η πρεμιέρα του νέου κύκλου του J2US έχει προγραμματιστεί από τον ALPHA το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, στις 20:00 και όπως όλα δείχνουν θα ολοκληρωθεί… αρχές καλοκαιριού!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις