Site icon NewsIT

Still Standing: Πουσάρουν το τηλεπαιχνίδι για να παραμείνει standing ο Χρήστος Φερεντίνος

12.09.2024 | 11:26
Still Standing: Πουσάρουν το τηλεπαιχνίδι για να παραμείνει standing ο Χρήστος Φερεντίνος

Η μεταγραφή του Χρήστου Φερεντίνου στον ΣΚΑΪ την προηγούμενη σεζόν προκάλεσε πρόβλημα στον ALPHA που δεν κατάφερε να συνεχίσει να έχει στο πρόγραμμά του το Deal.

Ωστόσο η αλήθεια είναι ότι και ο παρουσιαστής δεν κατάφερε με τον Μονομάχο να σημειώσει νίκη στη μάχη της τηλεθέασης με αποτέλεσμα το τηλεπαιχνίδι να μπει στο συρτάρι και η διοίκηση του ΣΚΑΪ να επιλέξει για τη φετινή σεζόν το Still Standing. Όπως μάλιστα αποδεικνύεται το κανάλι του Φαλήρου θα πουσάρει πολύ το τηλεπαιχνίδι με σκοπό να κερδίσει τους τηλεθεατές αλλά και να κρατήσει… όρθιο τον Χρήστο Φερεντίνο.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου οι μηχανές θα πάρουν… φωτιά ώστε τις επόμενες ημέρες να γυριστούν πολλά επεισόδια, με σκοπό ο Χρήστος Φερεντίνος να καλησπερίζει τους τηλεθεατές όχι μόνο από Δευτέρα έως και Παρασκευή, αλλά και το Σαββατοκύριακο. Όλα βέβαια θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα των γυρισμάτων και αν ο παρουσιαστής καταφέρει να ξαναβρεί το χιούμορ, την άνεση και το κέφι… που δεν είχε στον Μονομάχο.

Αλήθεια επίσης είναι ότι ο ΣΚΑΪ ποντάρισε και την προηγούμενη σεζόν στον παρουσιαστή, δίνοντάς του και δεύτερη εκπομπή, τη μουσική «Σάββατο με φίλους» που μπορεί να είχε φίλους στο πλατό, αλλά απουσίαζαν οι τηλεθεατές με αποτέλεσμα η εκπομπή να ολοκληρώσει τον κύκλο της με μικρό αριθμό επεισοδίων.

Τώρα λοιπόν, από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, στις 18:45, ο Χρήστος Φερεντίνος θα καλωσορίζει τους παίκτες αλλά και τους τηλεθεατές στον ΣΚΑΪ από το πλατό του Still Standing, αλλά από την πορεία του τηλεπαιχνιδιού στους πίνακες τηλεθέασης θα κριθούν πολλά…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version