Παρασκευή, 6 Σεπτ.
33oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Survivor: Σαρωτικές αλλαγές και πρεμιέρα την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024 στον ΣΚΑΪ

Survivor: Σαρωτικές αλλαγές και πρεμιέρα την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024 στον ΣΚΑΪ
ΦΩΤΟ NDP

Το Survivor αλλάζει και ξεκινά φέτος νωρίτερα από ποτέ. Η πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ έχει οριστεί για τις 16 Σεπτεμβρίου. Ήδη στον Άγιο Δομίνικο βρίσκεται ο Γιώργος Λιανός και οι 18 παίκτες.

Αντίστροφη μέτρηση για την φετινή πρεμιέρα του Survivor στον ΣΚΑΪ, με παίκτες και συντελεστές του ριάλιτι, να βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, οι αθλητικές επιδόσεις θα περάσουν σε δεύτερη μοίρα, σε αυτόν τον νέο κύκλο. Το βάρος θα πέσει στο κομμάτι του ριάλιτι, με τους υπεύθυνους να ευελπιστούν ότι οι «πτήσεις» στους πίνακες τηλεθέασης θα είναι υψηλές.

Η πρεμιέρα του Survivor έχει οριστεί για την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου του 2024. Η προβολή των επεισοδίων θα είναι καθημερινή. Στον Άγιο Δομίνικο βρίσκονται ήδη 18 παίκτες, 9 άντρες και 9 γυναίκες, που αναμένεται να δώσουν μάχη για τα έπαθλα. Σε δεύτερο χρόνο, αναμένονται άλλοι 2 – 4 παίκτες, που θα πάρουν μέρος στο παιχνίδι.

Ο νικητής και η ολοκλήρωση του Survivor αναμένονται πριν το τέλος του χρόνου. Ο ΣΚΑΪ άλλωστε ποντάρει για το δεύτερο μισό της σεζόν στο «Exatlon». Ένα αγωνιστικό ριάλιτι το οποίο έχει προβληθεί με επιτυχία σε πολλές χώρες, όπως στη Βραζιλία, στη Ρουμανία, στο Μεξικό και έχει σαρώσει σε τηλεθέαση.

Ο παρουσιαστής του «Exathlon» δεν έχει ακόμα βρεθεί, ενώ γίνονται αρκετές συζητήσεις χωρίς κάτι ανακοινώσιμο. Θεωρείται πολύ πιθανό να δοθούν τα ηνία στον Γιώργο Λέντζα. Στο Survivor, ο Γιώργος Λιανός, θα παραμείνει στην παρουσίαση.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις