Παρασκευή, 30 Αυγ.
32oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

The People’s Choice: Αυτό είναι το καινούργιο live τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάσει ο Γιώργος Λιάγκας

The People’s Choice: Αυτό είναι το καινούργιο live τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάσει ο Γιώργος Λιάγκας

Διπλό ρόλο θα έχει τη νέα σεζόν στον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Λιάγκας. Εκτός από την παρουσίαση της καθημερινής πρωινής εκπομπής, «Το Πρωινό», ο δημοσιογράφος θα αναλάβει και ένα τηλεπαιχνίδι, στο οποίο δεν θα παίζουν μόνο όσοι βρίσκονται στο πλατό της εκπομπής, αλλά και οι τηλεθεατές που θα διαμορφώνουν live τις σωστές απαντήσεις.

Όπως πρώτα είχα αναφέρει στο newsit.gr πριν την ανανέωση της συνεργασίας του Γιώργου Λιάγκα με τον ΑΝΤ1, είχε αποφασιστεί πως εκτός από την πρωινή εκπομπή θα αναλάμβανε και μία βραδινή, συμφωνία που επισφραγίστηκε με τις υπογραφές του νέου συμβολαίου, ενώ πριν από λίγες ημέρες οριστικοποιήθηκε και το project που θα αναλάβει.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου πρόκειται για το τηλεπαιχνίδι The People’s Choice, το οποίο έχει προβληθεί με επιτυχία σε πολλές χώρες και έρχεται στην Ελλάδα μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα.

Να αναφέρω ότι το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι διεκδίκησε και άλλος εγχώριος τηλεοπτικός σταθμός, ενώ μία από τις… ιδιαιτερότητες που έχει είναι ότι γίνεται live με τους τηλεθεατές να έχουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή του.

Ενδεικτικά και όσο γίνεται περιληπτικά για τους κανονισμούς και το πώς εξελίσσεται το παιχνίδι θα αναφέρω πως διαγωνίζονται δύο τετραμελείς ομάδες με στόχο ποια από αυτές θα απαντήσει σωστά στις περισσότερες από τις εννέα ερωτήσεις που θα τους τεθούν από τον παρουσιαστή. Δεν πρόκειται για ερωτήσεις γνώσεων, αλλά έχουν να κάνουν από ηθικά διλήμματα έως επικαιρότητας και το πρωτότυπο είναι πως πρέπει οι παίκτες να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο απαντήσεις αυτή που θα δώσει την ίδια ώρα μέσω της εφαρμογής η πλειοψηφία του τηλεοπτικού κοινού.

Στον τελικό πηγαίνει η μία ομάδα όπου εκεί οι απαντήσεις στην ερώτηση που θα τους τεθεί θα είναι πέντε και θα πρέπει η ομάδα να βρίσκει μία μία τις απαντήσεις που έχουν μειοψηφήσει από τους τηλεθεατές ώστε να βάζει στο «ταμείο» της περισσότερα χρήματα με στόχο να αφήσει στο τέλος την πιο «δημοφιλή» για να κερδίσει το μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

Ο παρουσιαστής λοιπόν θα κάνει από την αρχή τις ερωτήσεις και μέσα από τη «ζωντανή» μετάδοση οι τηλεθεατές θα μπορούν να ψηφίζουν σε μικρό χρόνο μέσω της εφαρμογής και να καθορίζουν τη σωστή απάντηση που πρέπει να βρουν οι παίκτες.

Κι επειδή την παρουσίαση θα αναλάβει ο Λιάγκας εκτιμάται ότι θα έχει… σχόλια για να κεντρίσει το ενδιαφέρον για την κάθε ερώτηση-δίλημμα που θα θέτει ώστε να καλύπτεται ο χρόνος που θα πρέπει να ψηφίσουν οι τηλεθεατές.

Έτσι λοιπόν μέσα στον Νοέμβριο ο Γιώργος Λιάγκας κάθε Κυριακή βράδυ θα ξεκινήσει να υποδέχεται τους παίκτες, αλλά και τους τηλεθεατές στο The People’s Choice προσπαθώντας το τηλεπαιχνίδι να γίνει… choise και μεγάλης μερίδας του τηλεοπτικού κοινού.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις