Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Άγριες Μέλισσες: Σύγκρουση Μελέτη με Ακύλα και η απόφαση του μικρού Σέργιου!

Άγριες Μέλισσες: Σύγκρουση Μελέτη με Ακύλα και η απόφαση του μικρού Σέργιου!

Συνεχείς οι ανατροπές στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», που συνεχίζει δικαιολογημένα να κερδίζει μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού.

Έτσι στο σημερινό επεισόδιο στις «Άγριες Μέλισσες», η Αντιγόνη αμφιβάλλει για την αθωότητα του Δούκα και ζητά εξηγήσεις. Στο Σταμιρέικο, όλοι είναι ανάστατοι με τη συμπεριφορά του Σέργιου που επιμένει να πάει στους παππούδες του.

Η Ουρανία και ο Κυριάκος πρέπει να αντιμετωπίσουν την έντονη αντίδραση του Φώτη που έχει καταλάβει πως χωρίζουν, ενώ ο Άλκης Σαραντόπουλος έχει μια απρόσμενη πρόταση. Η Μυρσίνη είναι χαρούμενη που τους έχει πάλι όλους στο σπίτι, ενώ ο Δούκας τα βάζει όλα στην άκρη για χάρη του εγγονού του.

Ο Ζάχος συγκρούεται, άλλη μια φορά, με την Ελένη που του ζητάει να πάρει μια ξεκάθαρη στάση για τα πιστεύω του. Ο Ακύλας θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Μελέτη και η σύγκρουση θα προκαλέσει καταιγιστικές εξελίξεις…!

Η συνέχεια απόψε, στις 22:15, με τις Άγριες Μέλισσες να πετούν ξανά στον αέρα του ΑΝΤ1 κεντρίζοντας τους τηλεθεατές να μπουν στη συγκλονιστική τους ιστορία…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις