Σάββατο, 20 Ιουλ.
31oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αλλαγή ιδιοκτησίας για το ΟΚ! Το περιοδικό στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ

Αλλαγή ιδιοκτησίας για το ΟΚ! Το περιοδικό στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ

Το περιοδικό κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στη Μ. Βρετανία πριν από 27 χρόνια και έκτοτε ο τίτλος του έχει πουληθεί σε περισσότερες από 20 χώρες, ενώ το 2005 το ΟΚ! κυκλοφόρησε και στη χώρα μας. 

Τα τελευταία χρόνια ο τίτλος για την Ελλάδα ανήκε στην εταιρεία Δάφνη Επικοινωνίες του Ομίλου ΑΝΤ1, αλλά πριν από λίγες ημέρες μεταπουλήθηκε στην Barking Well Media.

Με ανακοίνωσή της μάλιστα η εταιρεία ενημερώνει πως «To OK! θα κυκλοφορεί κάθε Σάββατο με την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ», «τονίζοντας πως «H απόκτηση του τίτλου του περιοδικού ΟΚ! από την Barking Well Media είναι μόνο η αρχή της δυναμικής εισόδου της εταιρείας στον χώρο των εκδόσεων, με όραμα να προσφέρει στον χώρο των media ψυχαγωγία, ενημέρωση, αποκλειστικότητες και πρωτότυπα concepts που θα ικανοποιούν στον μέγιστο βαθμό τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες του κοινού».

Έτσι λοιπόν το εβδομαδιαίο life style περιοδικό θα είναι κάθε Σάββατο μαζί με την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ αλλά να αναφέρουμε ότι το εορταστικό τεύχος του περιοδικού ΟΚ! θα κυκλοφορήσει εκτάκτως την Παραμονή Χριστουγέννων, την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου, με ΤΑ ΝΕΑ, όπως θα κυκλοφορήσουν όλα τα σαββατιάτικα φύλλα των εφημερίδων.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις