Site icon NewsIT

Ανακοίνωση για τα μάτια τους μόνο! To non paper που επιβεβαιώνει την αποχώρηση

19.05.2021 | 10:58
Ανακοίνωση για τα μάτια τους μόνο! To non paper που επιβεβαιώνει την αποχώρηση

Πώς αλλάζουν οι καιροί! Ή μάλλον, πώς λιγοστεύουν οι ανακοινώσεις. Σε ορισμένες μάλιστα περιπτώσεις όχι μόνο «λιγοστεύει» το μέγεθος, αλλά και οι αποδέκτες. Είναι φανερό ότι κάποια πράγματα, κάποιες ανακοινώσεις δεν πρέπει να βλέπουν το φως της δημοσιότητας ώστε να… ξεχνιούνται.

Και να εξηγήσω τι εννοώ. Όπως αναφέραμε σε χθεσινό ρεπορτάζ στο newsit.gr η Άντζυ Ντρίβα αποχωρεί από τον ALPHA, μετά από ενάμιση περίπου χρόνο στο «τιμόνι» του.

Αρκετές από τις επιλογές που υπήρξαν υψηλές σε κόστος, αλλά χαμηλές σε τηλεθέαση φαίνεται ότι οδήγησαν στο διαζύγιο του στελέχους με τον τηλεοπτικό σταθμό που τον τελευταίο χρόνο έχει σημειώσει σημαντική μείωση των ποσοστών τηλεθέασής του.

Ήταν 31 Δεκεμβρίου 2019 που ο ALPHA ανακοίνωσε επίσημα  

«την έναρξη της συνεργασίας του με την κα Άντζυ Ντρίβα ως Chief Content Officer. 

 Η κα Άντζυ Ντρίβα, με πολυετή  εμπειρία ως επικεφαλής σε εταιρίες Media τόσο του εξωτερικού όσο και της Ελλάδας, αναλαμβάνει τη διαμόρφωση της στρατηγικής των τηλεοπτικών προγραμμάτων με στόχο τη μεγιστοποίηση της τηλεθέασης σε συνδυασμό με την οικονομική αποδοτικότητα του προγράμματος του σταθμού, την προώθηση του προγράμματος, καθώς και την εποπτεία της παραγωγής των επιμέρους προγραμμάτων σε συνεργασία με τις αρμόδιες Διευθύνσεις. 

Οι οργανωτικές και ηγετικές ικανότητες της κας Άντζυ Ντρίβα σε συνδυασμό με την εμπειρία της θα ενισχύσουν την υπάρχουσα ομάδα του Alpha και θα συμβάλουν στην εδραίωση του σταθμού στην κορυφή της ελληνικής τηλεοπτικής αγοράς.

Της ευχόμαστε καλή αρχή και καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα.»

Έτσι λοιπόν, περιμένουμε από χθες και κάποια… αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση, αλλά όπως φαίνεται αυτή δεν θα έρθει ποτέ… επίσημα. Αντίθετα οι εργαζόμενοι έλαβαν εσωτερικά την παρακάτω ανακοίνωση:

«Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Μετά από 1,5 περίπου  χρόνο συνεργασίας η Άντζυ Ντρίβα δεν θα ανήκει πλέον στο δυναμικό του Alpha.

Η Άντζυ ανέλαβε την θέση σε μία δύσκολη συγκυρία για το Σταθμό και με την εμπειρία και τη δημιουργικότητα της έφερε νέες ιδέες στον Alpha.

Της ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα μελλοντικά επαγγελματικά της βήματα.»

Με αυτό το non paper λοιπόν ενημερώθηκαν μόνο οι εργαζόμενοι στον ALPHA για το «διαζύγιο» με το ηγετικό στέλεχος, το οποίο αξίζει να επισημάνουμε πως είναι αρκετά πιο… λακωνικό σε σχέση με το «καλωσόρισμα».

Βέβαια, όπως έχουμε αναφέρει σε πολλά προηγούμενα ρεπορτάζ αυτή την περίοδο αναμένεται να υπάρξουν πολλά ανάλογα «ευχαριστήρια» στο τηλεοπτικό τοπίο, είτε καλωσορίσματος, είτε αποχαιρετισμού… είτε επίσημα, είτε nonpaper… κι όχι μόνο σε επίπεδο στελεχών…!

Tags:

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version