Site icon NewsIT

Από το House του ΣΚΑΪ στο Σπίτι του MEGA

17.03.2021 | 17:10
Από το House του ΣΚΑΪ στο Σπίτι του MEGA

Αν και η Καίτη Γαρμπή ανήκει στο «σπιτικό» του ΣΚΑΪ σύντομα θα βρεθεί στο Σπίτι του MEGA και μάλιστα… οικογενειακά αλλά και στο ρόλο που έχει αποδείξει ότι ξέρει πολύ καλά.

Βέβαια να διευκρινίσουμε ότι δεν μιλάμε για μεταγραφή αφού η συνεργασία με το κανάλι του Φαλήρου θα συνεχιστεί… για όσο ακόμα διαρκεί το συγκεκριμένο project. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που την τρέχουσα σεζόν θα βρεθεί ως guest σε άλλη τηλεοπτική στέγη και δη με την ιδιότητα με την οποία έχει κερδίσει φανατικούς θαυμαστές.

Η Καίτη Γαρμπή συνεργάζεται με τον ΣΚΑΪ ως μέλος της κριτικής επιτροπής στο Live του House Of Fame. Εκτός όμως από το talent show  η δημοφιλής  τραγουδίστρια εμφανίστηκε και στη σειρά του ALPHA «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», ενώ σύντομα θα βρεθεί και στη συχνότητα του MEGA για να πάρουν… τα μικρόφωνα φωτιά.

Καίτη Γαρμπή

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου η Καίτη Γαρμπή θα είναι «οικοδέσποινα» στο επόμενο «Σπίτι με το MEGA» με σκοπό να κάνει τους τηλεθεατές να περάσουν καλά από τα σπίτια τους μέσα από τη συχνότητα του σταθμού. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου το μουσικό γλέντι που θα προσφέρει στους τηλεθεατές θα έχει εντονότερη… σπιτική ατμόσφαιρα αφού μαζί της θα είναι ο σύζυγός της και επίσης δημοφιλής τραγουδιστής, ο Διονύσης Σχοινάς. Έτσι λοιπόν Καίτη και Διονύσης θα καλωσορίσουν τους τηλεθεατές στο «Σπίτι με το MEGA» ώστε μαζί και με άλλους φίλους και καλεσμένους τους, να περάσουν αυτοί καλά… και οι τηλεθεατές υπέροχα.

Πάντως αξίζει να αναφέρουμε ότι αν και η Καίτη Γαρμπή λόγω του ρόλου της ως κριτής στο Live του House Of Fame ανήκει… τυπικά… στην «οικογένεια» του ΣΚΑΪ, το κανάλι του Φαλήρου δεν εμφανίζεται… περιοριστικό στους όρους συνεργασίας του, αντίθετα με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς που φαίνεται να… απαγορεύουν εμφανίσεις προσώπων της «οικογένειάς» τους σε ανταγωνιστικά κανάλια. Το γύρισμα με την Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά για το «Σπίτι με το MEGA» είναι προγραμματισμένο να γίνει τις επόμενες ημέρες με σκοπό να βγει πολύ σύντομα στον αέρα…! Και είναι σίγουρο ότι εκεί θα απολαύσουμε τη δημοφιλή τραγουδίστρια αφού έχει αποδείξει ότι αυτόν το ρόλο… τον γνωρίζει πολύ καλά, αποζημιώνοντας έτσι τους θαυμαστές της για την άλλη… όχι και τόσο… πετυχημένη τηλεοπτική της εμφάνιση…! 

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version