Τετάρτη, 17 Ιουλ.
30oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αποχαιρέτησε από την κορυφή

Αποχαιρέτησε από την κορυφή

Κατάφερε για ακόμα μία σεζόν να είναι η επιλογή των περισσότερων τηλεθεατών. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που ανανέωσε την παραμονή του στον αέρα και για την επόμενη σεζόν.

Πριν από λίγες ημέρες αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές ανανεώνοντας το ραντεβού τους για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο που θα συνεχίσει να λέει «Καλημέρα» κάθε σαββατοκύριακο.
Ο λόγος για τον Γιώργο Αυτιά που για 7η συνεχόμενη σεζόν από τον αέρα του ΣΚΑΪ σημείωσε τις υψηλότερες τηλεθεάσεις στη ζώνη του και τέτοιες που πολλοί τις… ζουλεύουν!
Συγκεκριμένα από τον Σεπτέμβριο 2018 έως τον Ιούλιο 2019 η εκπομπή σημείωσε 31,8% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 19,4% στο δυναμικό κοινό. Ο Γιώργος Αυτιάς μάλιστα στην κούρσα της τηλεθέασης άφησε αρκετά πίσω τις ανταγωνιστικές εκπομπές, αφού την ίδια ώρα (από τις 6.00 το πρωί έως τις 10.00) οι σταθμοί που έχουν ενημερωτικές εκπομπές κατέγραψαν: το OPEN 18,6% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 16,1% στο δυναμικό κοινό, ενώ η ΕΡΤ1 10,6% και 7%, αντίστοιχα.

Φανατικότεροι τηλεθεατές της εκπομπής «Καλημέρα» αποδεικνύονται οι ηλικίας 65+ όπου ο μέσος όρος της σεζόν είναι 49,8%! Αξιοσημείωτο επίσης είναι πως η τελευταία εκπομπή της φετινής σεζόν, την Κυριακή 28 Ιουλίου, χτύπησε «κόκκινο» στα μηχανάκια τηλεθέασης με τον Γιώργο Αυτιά να δίνει στον ΣΚΑΪ 41% μέσο όρο στο γενικό σύνολο, ποσοστά που δικαιολογημένα του έδωσαν το «πράσινο φως» για να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις