Τρίτη, 2 Ιουλ.
32oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

ΑΡΤ για τις απειλητικές επιστολές: «Καταγγέλλουμε την συνεχιζόμενη προβοκάτσια»

ΑΡΤ για τις απειλητικές επιστολές: «Καταγγέλλουμε την συνεχιζόμενη προβοκάτσια»

Με νέα ανακοίνωσή του ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΡΤ καταγγέλλει την καινούργια προκήρυξη από αγνώστους υποστηρίζοντας πώς πρόκειται για «συνεχιζόμενη προβοκάτσια» εναντίον τους.

Να θυμίσουμε ότι το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης επέβαλε πρόστιμο ύψους 150 χιλιάδων ευρώ στον τηλεοπτικό σταθμό για γκάλοπ που είχε προβληθεί σχετικά με την υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου, ενώ λίγες ημέρες μετά το Συμβούλιο έλαβε απειλητική επιστολή με την οποία ζητούν την άρση του προστίμου. Χθες το βράδυ υπήρξε δεύτερη απειλητική επιστολή προς το ΕΣΡ με την οποία απειλούνται οι οικογένειες των μελών του Συμβουλίου.

Σε ανακοίνωσή του λοιπόν το ΑΡΤ αναφέρει:

«Νόμος καλός, Νόμος κακός είναι νόμος της Πολιτείας και γίνεται σεβαστός.

Η υπερβολική απόφαση του ΕΣΡ εναντίον του ΑΡΤ θα πολεμηθεί με τα νόμιμα μέσα που μας διαθέτει η πολιτεία και όχι με απειλές και “καψίματα”.

Καταγγέλλουμε την συνεχιζόμενη προβοκάτσια και καλούμε για άλλη μία φορά τις αρμόδιες αρχές ν’ αναλάβουν τις δέουσες πρωτοβουλίες.

Όσον αφορά τις ύβρεις μελών του ΕΣΡ κάτω από την επαγγελματική τους ιδιότητα ”φωτίζει” πολλά για τον διωγμό που δεχόμαστε.

Οι καιροί ου Μενετοί. Αλλά σίγουρα με ημερομηνία λήξεως.»

Να αναφέρω ότι με δηλώσεις του στο Newsit ο ιδιοκτήτης του ΑΡΤ και πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης τόνισε πως θα εξαντλήσει κάθε νόμιμο μέσο για να αρθεί το πρόστιμο από το ΕΣΡ, λέγοντας πως η επιβολή του θα αναγκάσει τον τηλεοπτικό σταθμό να κλείσει.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις