Site icon NewsIT

Είναι επίσημο: O Παναγιώτης Στάθης στο ΟΡΕΝ

02.08.2022 | 12:49
Είναι επίσημο: O Παναγιώτης Στάθης στο ΟΡΕΝ

Μία ακόμα μεταγραφή με τα κανάλια να ενισχύουν τα προγράμματά τους, ενόψει της νέας σεζόν. Η συμφωνία έκλεισε πριν από αρκετό καιρό και όπως πρώτα είχα αναφέρει είναι οριστικό ότι ο Παναγιώτης Στάθης θα να είναι ο παρουσιαστής της καθημερινής πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΟΡΕΝ που θα ξεκινά στις 7 το πρωί.

Μαζί του στο «τιμόνι» και ο Δημήτρης Καμπουράκης, για τον οποίο έχει ανακοινωθεί από το OPEN, που επίσημα πλέον «καλωσορίζει στη δημοσιογραφική του ομάδα τον Παναγιώτη Στάθη, διακεκριμένο επαγγελματία με πολύχρονη και επιτυχημένη διαδρομή. Η εγκυρότητα στην κάλυψη όλων των μεγάλων γεγονότων από το 1993 και η ανεξαρτησία των απόψεών του έχουν σφραγίσει αυτή την πορεία.

Θα αποτελέσει ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της καθημερινής πρωινής ζώνης του ΟΡΕΝ και θα ενισχύει με τη γνώση και την εμπειρία του τα δελτία Ειδήσεων και τις έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές.

Τα τελευταία χρόνια παρουσίαζε την πρωινή ενημερωτική ζώνη του ΑΝΤ1 τα Σαββατοκύριακα, ενώ παρενέβαινε με ρεπορτάζ και σχόλια στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων. Τα προηγούμενα 25 χρόνια συνεργάστηκε ως ρεπόρτερ και παρουσιαστής με το STAR.

Μακρά ήταν η θητεία του στο δικαστικό ρεπορτάζ, το οποίο κάλυπτε για λογαριασμό της Ελευθεροτυπίας. Είναι ιδρυτής και διαχειριστής του πρώτου ειδησεογραφικού δικαστικού site στη χώρα (dikastiko.gr)».

Έτσι λοιπόν, Παναγιώτης Στάθης και Δημήτρης Καμπουράκης θα παρουσιάζουν καθημερινά την πρωινή ενημερωτική εκπομπή που θα μεταδίδεται από τις 7 έως τις 10. Ωστόσο η ενημέρωση από το κανάλι της Παιανίας θα ξεκινά πιο νωρίς, στις 5 με την… αχάραγη «καλημέρα» από τον Μάνο Νιφλή και τη Χρύσα Φώσκολου, για τους οποίους αναμένονται σύντομα σχετικές ανακοινώσεις…!

Tags:

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version