Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Είναι οριστικό: Έρχεται το Κόκκινο Ποτάμι Νο2

Είναι οριστικό: Έρχεται το Κόκκινο Ποτάμι Νο2

Οι υπογραφές έπεσαν και είναι πλέον οριστικό ότι η επιτυχημένη σειρά με την υπογραφή του Μανούσου Μανουσάκη θα επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο και μάλιστα μέσα από την ίδια συχνότητα, του ΟΡΕΝ.

Αν και όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενα ρεπορτάζ στο newsit.gr υπήρξαν κι άλλοι «μνηστήρες» για την τηλεοπτική σειρά ο δημιουργός της συμφώνησε τελικά με τη διοίκηση του σταθμού της Παιανίας ώστε να προβληθεί την επόμενη σεζόν. Βέβαια ο τίτλος της δεν θα είναι «Κόκκινο Ποτάμι Νο2», αλλά η ιστορία θα ξεκινά… περίπου εκεί που ολοκληρώθηκε η επιτυχημένη σειρά καταγράφοντας την πορεία του ποντιακού λαού μετά τη γενοκτονία και το ταξίδι τους στην Ελλάδα.

Κεντρική ηρωίδα παραμένει η Ιφιγένεια Νικολαΐδη που την ενσαρκώνει η Αναστασία Παντούση, ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά… αλλά και τη ζωή της Ιφιγένειας, θα παίξει ο ήρωας που θα υποδυθεί ο Όμηρος Πουλάκης.

Έως τα τέλη του επόμενου μήνα θα ολοκληρωθεί το καστ αφού είναι προγραμματισμένο τα γυρίσματα να ξεκινήσουν στις αρχές του καλοκαιριού. Η επιθυμία του ΟΡΕΝ είναι η σειρά με την υπογραφή του Μανούσου Μανουσάκη που θα είναι συνέχεια του «Κόκκινου Ποταμιού» να κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Οκτώβριο και να προβάλλεται μία φορά τη βδομάδα…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις