Τετάρτη, 17 Ιουλ.
34oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Είναι οριστικό: Στον πάγο το «Power of Love» – Έρχεται η «Νύφη»

Είναι οριστικό: Στον πάγο το «Power of Love» – Έρχεται η «Νύφη»

Η απόφαση είναι οριστική και θα ισχύει άμεσα, αφού επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο πολύ σύντομα, αλλά από άλλη συχνότητα από αυτή που έγινε γνωστή στη χώρα μας. Μπερδευτήκατε; Πάμε λοιπόν…!

Κατ’ αρχάς, όπως είχαμε αναφέρει πρώτα μέσα από το Newsit τα στελέχη του ΣΚΑΪ μαζί με την εταιρεία παραγωγής «Acun Medya» αποφάσισαν –ευτυχώς!- να βάλουν στον πάγο το δεύτερο κύκλο του «Power of Love» και να μην βγει τώρα στον αέρα. Έτσι λοιπόν στην απογευματινή ζώνη του ο ΣΚΑΪ στην αρχή της καινούργιας σεζόν θα προβάλλει μόνο το «My Style Rocks» με παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροποόλου και κριτές τους Στέλιο Κουδουνάρη, Δημήτρη Αργυρόπουλο και Μπέττυ Μαγγίρα.

Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου ο ΣΚΑΪ εξασφάλισε τα δικαιώματα του δεύτερου κύκλου μίας πετυχημένης τούρκικης σειράς, της «Νύφης», που τον πρώτο κύκλο του πρόβαλλε το MEGA. Έτσι μπορεί να ολοκληρώνεται ο δεύτερος κύκλος της τούρκικης σειράς «Kara Sevda» αλλά από την επόμενη βδομάδα το κανάλι του Φαλήρου θα ξεκινήσει να προβάλλει καθημερινά το δεύτερο κύκλο της «Νύφης» που από τη μεθεπόμενη βδομάδα θα δίνει τη σκυτάλη στο «My Style Rocks».

Αξιοσημείωτο είναι ότι αμέσως μετά το ριάλιτι μόδας καθημερινά στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ θα βρεθεί η σειρά «Όσο έχω εσένα» σε διασκευή της Ρένας Ρίγγα με το κανάλι του Φαλήρου να δραστηριοποιείται –επιτέλους!- και στην εγχώρια μυθοπλασία με μία προσεγμένη σειρά…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις