Πέμπτη, 18 Ιουλ.
32oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Έρωτας φυγάς: Επιστρέφει με νέα επεισόδια

Έρωτας φυγάς: Επιστρέφει με νέα επεισόδια

Από σήμερα παίρνει ξανά τη θέση του στο πρόγραμμα του ΟΡΕΝ για να συνεχίσει να δίνει καθημερινά ραντεβού με τους τηλεθεατές.

Με αρκετές ανατροπές στην ιστορία και με καλούς συντελεστές μπροστά, αλλά και πίσω από τις κάμερες ο Έρωτας φυγάς έχει κερδίσει τηλεθεατές με αποτέλεσμα η καθημερινή σειρά να είναι από τα… ελάχιστα δυνατά όπλα του τηλεοπτικού σταθμού στη μάχη της τηλεθέασης.

Στο σημερινό επεισόδιο λοιπόν, στις 17:45, η Ευγενία και η Αλεξάνδρα κινδυνεύουν θανάσιμα και κανείς δεν ξέρει που βρίσκονται. Η Άννα προσπαθεί να προσεγγίσει τη μητέρα της για να τα βρουν. Η Ελπίδα, την απειλεί πως αν δεν επιστρέψει πίσω στο Παρίσι, θα λάβει άλλα μέτρα, πιο δραστικά.

Ο Μιχάλης ενημερώνει τον Μάρκο πως η Ευγενία δεν πήγε ποτέ στο σπίτι του ασθενούς που την περίμενε. Του εκφράζει τις ανησυχίες του καθώς η ίδια είναι πολύ τυπική και δε θα έκανε κάτι τέτοιο αν δεν υπήρχε κάποιος σοβαρός λόγος. Θορυβημένος ο Μάρκος αποφασίζει να την ψάξει. Αναστατωμένοι όμως είναι και οι Δεμερτζήδες αφού ούτε αυτοί γνωρίζουν που βρίσκεται η Αλεξάνδρα…!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OPENtv (@opentvgr)

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις