Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Έρωτας με τούρκικη σφραγίδα

Έρωτας με τούρκικη σφραγίδα

Μετά τα ριάλιτι επιβίωσης η φετινή σεζόν λίγο πριν από το τέλος της θα γεμίσει… έρωτες. Χαρακτηριστικό είναι ότι μόνο στον ΑΝΤ1 αμέσως μετά το Πάσχα θα βγουν στον αέρα δύο καινούργια dating show, το «Game Of Love» και το «Love Is Calling».

Για το «Game Of Love» η προετοιμασία έχει ξεκινήσει πολλούς μήνες και σε λίγο καιρό οι διαγωνιζόμενοι θα βρεθούν στο καινούργιο «σπίτι» τους προσπαθώντας να… ζήσουν τον έρωτα. Από την άλλη όμως, το νέο απόκτημα του ΑΝΤ1, το «Love Is Calling», βρίσκεται ακόμα σε αρχικό στάδιο προετοιμασίας ενώ στις αρχές της επόμενης βδομάδας θα ενημερωθούν για τα πάντα από τους… ειδικούς που θα έρθουν ειδικά για αυτό το σκοπό από την Τουρκία. Η δυσκολία στο συγκεκριμένο dating show είναι ότι μεταδίδεται live με τους διαγωνιζόμενους να ψάχνουν το ταίρι τους και τους τηλεθεατές να παίζουν… δραστικό ρόλο στις επιλογές τους. Έτσι λοιπόν στελέχη της τούρκικης εταιρείας παραγωγής που κατέχουν την τεχνογνωσία θα βρεθούν στο κανάλι του Αμαρουσίου για να δώσουν τα… φώτα τους.

Τέλος αξίζει να αναφέρω ότι το «Love Is Calling» έχοντας… τούρκικη σφραγίδα είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 23 Απριλίου και θα μεταδίδεται καθημερινά από τις 4 έως τις 6 το απόγευμα καλώντας τους τηλεθεατές να συντονιστούν στο κανάλι του Αμαρουσίου και να παίξουν δραστικό ρόλο…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις