Κυριακή, 20 Οκτ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Έτοιμοι για την πρεμιέρα – Η ανακοίνωση του σταθμού

δελτίο survivor

Ποδαρικό στο τηλεοπτικό τοπίο από αύριο με σκοπό να δώσει τη μάχη της τηλεθέασης. Μετά από αρκετές αλλαγές, κόψιμο εκπομπής και εσωτερικές μετακινήσεις η Σάσα Σταμάτη από αύριο γίνεται… κεντρικιά παρουσιάστρια αναλαμβάνοντας το «τιμόνι» στην εκπομπή «Ooh la la!».

Όπως αναφέρει και το δελτίο Τύπου του ΣΚΑΪ

«Η δημοσιογράφος ξέρει όσο κανείς άλλος τη showbiz  και έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει συνεντεύξεις που γίνονται θέματα. Μαζί της δυο τηλεοπτικά πρόσωπα που γνωρίζουν το ρεπορτάζ και “όταν κλείνουν τα φώτα” σχολιάζουν με χιούμορ και καυστική διάθεση.

Ο Δημήτρης Μηλιόγλου, άφησε τα του Άγιου Δομήνικου γιατί κατά βάθος ήθελε να είναι ανάμεσα σε δυο γυναίκες. Έτσι θα συγκρατεί την ορμή της Σάσας και θα δίνει το δικό του στίγμα στην εκπομπή. Η Τζώρτζια Γεωργίου, η Κύπρια που έκλεψε τις εντυπώσεις στην “Ελληνοφρένεια”, τώρα σε νέο ρόλο θα δοκιμάσει το ταλέντο της στην παρουσίαση.

Θα δούμε αποκλειστικές συνεντεύξεις  από τη showbiz και όχι μόνο καθώς και τα τελευταία νέα από το POWER OF LOVE και το SURVIVOR.»

Από αυτό το Σαββάτο λοιπόν και κάθε Σαββατοκύριακο, στις 14:30, η Σάσα Σταμάτη μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ  θα λέει «Ooh la la!», ευελπιστώντας ότι θα έχει το ίδιο επιφώνημα χαράς και με την καταγραφή των «πτήσεων» της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις