Κυριακή, 20 Οκτ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Έτρεξαν να προλάβουν το Survivor

Έτρεξαν να προλάβουν το Survivor

Νωρίτερα από ό,τι συνηθιζόταν ξεκίνησε το «δεύτερο διάστημα της σεζόν» με τους περισσότερους τηλεοπτικούς σταθμούς να βγάζουν στον αέρα καινούργια προγράμματα πριν από τον Φλεβάρη.

Με το… φόβο του καινούργιου κύκλου του «Survivor» και θέλοντας να ανακόψουν τη σαρωτική πορεία που σημείωσε ο πρώτος κύκλος του ριάλιτι, κάποιοι τηλεοπτικοί σταθμοί προσπάθησαν να «χτίσουν» καινούργια προγράμματά τους πριν το ριάλιτι επιβίωσης κερδίσει τους τηλεθεατές. Και με το τέλος του μήνα, του Ιανουαρίου, πήραν στα χέρια τους το ραβασάκι τηλεθέασης της Nielsen με κάποιους να χαίρονται και κάποιους… να ελπίζουν σε καλύτερες μέρες, σε υψηλότερες τηλεθεάσεις…!

Ο πρώτος μήνας πάντως δεν ξεκίνησε καλά για τον ΣΚΑΪ που καθυστερώντας να βγάλει στον αέρα το «Survivor»… εκθρονίστηκε από την κορυφή της κατάταξης από τον ALPHA που βιάστηκε να πιάσει θέση στο τηλεκοντρόλ προσφέροντας στους τηλεθεατές καινούργιο πρόγραμμα από πολύ νωρίς και χωρίς να περιμένει να σκάσει… αέρα το ριάλιτι. Έτσι το κανάλι της Κάντζας σημείωσε τον υψηλότερο μέσο όρο στο γενικό σύνολο, διατηρώντας όμως την πρωτιά και στο δυναμικό κοινό.  Αντίθετα ο ΣΚΑΪ βρέθηκε στη δεύτερη θέση στο γενικό σύνολο, μόλις μία… ανάσα από τον ΑΝΤ1 που επίσης κατάφερε να παραμείνει στη δεύτερη θέση του δυναμικού κοινού, όπου βρισκόταν και τον Δεκέμβριο. Εκεί όμως, στη δεύτερη θέση του δυναμικού κοινού, με τα ίδια ποσοστά τηλεθέασης βρέθηκε και το STAR ανεβάζοντας τα ποσοστά του.

Αναλυτικά λοιπόν στον παρακάτω πίνακα αναφέρεται η κατάταξη των τηλεοπτικών σταθμών τον Ιανουάριο βάσει των μετρήσεων τηλεθέασης από τη Nielsen στο γενικό σύνολο αλλά και εντός παρένθεσης οι επιδόσεις τους τον Δεκέμβριο, ενώ στη δεύτερη στήλη αναφέρονται οι αντίστοιχες επιδόσεις τους στο δυναμικό κοινό.

Αξιοσημείωτο βέβαια είναι ότι το MEGA συνεχίζει με το «κονσέρβα» πρόγραμμά του να κερδίζει σημαντική μερίδα του τηλεοπτικού κοινού χάριν βεβαίως στους επί σειρά μηνών απλήρωτους εργαζομένους του που κρατούν το σταθμό της Μεσογείων στην πρίζα…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις