Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ευχάριστη εξέλιξη – Θα συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν

Ευχάριστη εξέλιξη – Θα συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν

Είναι οριστικό ότι πήραν το «πράσινο φως» και για του χρόνου.

Κι είναι σίγουρο ότι η απόφαση των στελεχών του ΑΝΤ1 δεν ευχαριστεί μόνο τους συντελεστές αλλά και τους τηλεθεατές που αποδεδειγμένα και δικαιολογημένα τις έχουν αγαπήσει…!

Η απόφαση των στελεχών του σταθμού να ποντάρουν περισσότερα στην παραγωγή της εγχώριας μυθοπλασίας είχε θετικά αποτελέσματα αφού σημείωσε άνοδο στους πίνακες τηλεθέασης. Έτσι ήταν αναμενόμενο πως θα ακολουθήσουν την ίδια στρατηγική αποφασίζοντας οι πετυχημένες και αγαπημένες σειρές να συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου οι σειρές «Γυναίκα χωρίς όνομα», «Πέτα τη φριτέζα» και «Μην ψαρώνεις» θα κρατούν συντροφιά στους τηλεθεατές και… next year.

Η απόφαση είναι οριστική ενώ αξίζει να αναφέρω ότι ο ΑΝΤ1 την επόμενη σεζόν θα έχει και μία –τουλάχιστον- ακόμα ελληνική σειρά, τις «Άγριες μέλισσες». Και λέω «τουλάχιστον» καθώς είναι σίγουρη και η παραγωγή καινούργιου κύκλου του «Καφέ της Χαράς» με αφορμή μάλιστα τα 30 χρόνια λειτουργίας του ΑΝΤ1, αφού η σειρά των Χάρη Ρώμα και Άννας Χατζησοφιά είναι από τις πιο πετυχημένες του σταθμού. Τις επόμενες ημέρες μάλιστα θα γίνει και ραντεβού στελεχών του σταθμού με τους δημιουργούς για να οριστικοποιηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Ωστόσο μπορεί και να υπάρχει… και άλλη σειρά μέσα στην επόμενη σεζόν καθώς, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, το τμήμα που ασχολείται με τη μυθοπλασία στον ΑΝΤ1 βρίσκεται σε συνεννοήσεις και επαφές με δημιουργούς ώστε να είναι… ετοιμοπόλεμο…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις