Site icon NewsIT

Η Δέσποινα Βανδή στο «Σπίτι με το Mega»

01.06.2021 | 15:44
Η Δέσποινα Βανδή στο «Σπίτι με το Mega»

Τελευταία εκπομπή της σεζόν για την εκπομπή που «γεννήθηκε» σε μία δύσκολη περίοδο, αυτή του lockdown, καταφέρνοντας να κρατήσει συντροφιά στους τηλεθεατές με μουσική και τραγούδια.

Την αυλαία στο ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA θα ρίξει η Δέσποινα Βανδή καλώντας τους τηλεθεατές σε ένα πολύ ωραίο μέρος με μαγικό φυσικό σκηνικό, τη Λίμνη Βουλιαγμένης.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του MEGA

“κάνει μία μουσική αναδρομή στην πολύχρονη και σημαντική καριέρα της με τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Μαζί της ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και ο Μέμος Μπεγνής. Special guest ο λαουτιέρης τραγουδιστής της Κρήτης Μανώλης Κονταρός.

Η Δέσποινα Βανδή δίνει ρυθμό σε ένα υπέροχο καλοκαιρινό βράδυ με τις αμέτρητες επιτυχίες της μεταξύ των οποίων «Αυλή του Παραδείσου», «Υπάρχει Ζωή», «Νυχτολούλουδο», «Έλα», «Αδιέξοδο», «Στα ‘Δωσα Όλα» αλλά και τις πιο πρόσφατες «Ένα Τσιγάρο Διαδρομή» και «Πέτρα» με την υπογραφή του Γιώργου Θεοφάνους και του Νίκου Μωραΐτη.”

Αυτό το Σάββατο, στις 5 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ, η Δέσποινα Βανδή έρχεται στο ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA και καλωσορίζει το καλοκαίρι για να απολαύσουν οι τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του MEGA μία ξεχωριστή τηλεοπτική συναυλία.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version