Παρασκευή, 16 Αυγ.
30oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η ΕΡΤ θυμήθηκε τα τηλεπαιχνίδια

Η ΕΡΤ θυμήθηκε τα τηλεπαιχνίδια

Μετά από πολλά χρόνια η κρατική τηλεόραση και με την τωρινή διοίκησή της να υποστηρίζει πως θέλει «εξωστρεφές πρόγραμμα» ξεκινά από σήμερα να προβάλλει καθημερινό τηλεπαιχνίδι με παρουσιαστή τον Νίκο Κουρή. Άραγε θυμάται κανείς πόσα χρόνια έχει να προβληθεί τηλεπαιχνίδι στην ΕΡΤ

Θυμάται κανείς πόσα χρόνια έχουν περάσει από το «Ομιλείτε Ελληνικά»; Και για να μην… γκουκλάρετε να ψάχνετε την απάντηση η τελευταία φορά που η ΕΡΤ πρόβαλε τηλεπαιχνίδι ήταν πριν από 17 ολόκληρα χρόνια.

Η ώρα της επιστροφής λοιπόν έφτασε και από σήμερα 8 Ιουνίου 2020 η ΕΡΤ φιλοδοξεί να κάνει πιο διασκεδαστικά τα απογεύματά μας με ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων που έχει τίτλο «Δες και βρες» και με τον Νίκο Κουρή κάθε απόγευμα στις 8 μέσα από την ΕΡΤ1 να υποδέχεται τους παίκτες και τους τηλεθεατές για να… τσεκάρει τις γνώσεις τους.

Βέβαια δεν θα τεστάρει μόνο τις γνώσεις και τη μνήμη μας, αλλά κυρίως την παρατηρητικότητα, την αυτοσυγκέντρωση και την ψυχραιμία μας, αφού οι περισσότερες απαντήσεις θα βρίσκονται κρυμμένες μέσα στις ίδιες τις ερωτήσεις.

Σε κάθε επεισόδιο τέσσερις διαγωνιζόμενοι θα καλούνται να απαντήσουν σε 12 τεστ γνώσεων και παρατηρητικότητας. Αυτός που θα απαντά σωστά στις περισσότερες ερωτήσεις θα διεκδικεί το χρηματικό έπαθλο και το «εισιτήριο» για το παιχνίδι της επόμενης ημέρας.

Από σήμερα λοιπόν και καθημερινά, στις 8, ο Νίκος Κουρής καλεί τους τηλεθεατές να παίξουν μαζί του «Δες και Βρες», με τη διοίκηση της ΕΡΤ να ελπίζει πως το τηλεπαιχνίδι θα βρει θετική ανταπόκριση από τους τηλεθεατές…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις