Παρασκευή, 27 Σεπτ.
24oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η νέα οικογενειακή κωμική σειρά του Alpha – Φωτογραφίες από την ανάγνωση

Η νέα οικογενειακή κωμική σειρά του Alpha – Φωτογραφίες από την ανάγνωση

Μία σειρά που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό πολλών χωρών, στις οποίες έχει προβληθεί θα είναι στο πρόγραμμα του ALPHA για τη νέα σεζόν.

Ο πρωτότυπος τίτλος της είναι «La Suegra» που μεταφράζεται ως «Πεθερά», αλλά χωρίς ακόμα στον ALPHA να έχουν αποφασίσει πώς θα ονομαστεί στη χώρα μας. Ωστόσο έχει αποφασιστεί το βασικό καστ της και μάλιστα πριν από λίγες ημέρες έγινε η πρώτη ανάγνωση του σεναρίου, στην οποία… έπεσε πολύ γέλιο, όπως ευελπιστούν να… πάθουν κι οι τηλεθεατές.

Στο επίκεντρο της ιστορίας η Ρωξάνη Ταβουλαρέα, μια γυναίκα στα πενήντα της χρόνια, που καλείται να κάνει… επανεκκίνηση στη ζωή της. Τρία παιδιά, δυο νύφες και ένας γαμπρός θα την δυσκολέψουν αρκετά. Ένας ερωτοχτυπημένος ανταγωνιστής, ο περίφημος Θωμάς Παπαπέτρου θα βρεθεί και πάλι στο δρόμο της. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η Έλλη, η  κολλητή της φίλη είναι πλέον ζευγάρι με τον παλιό της έρωτα, τον Δημήτρη.

Το σενάριο με την απόδοση της πρωτότυπης ιστορίας υπογράφουν η Γωγώ Φώτου με ομάδα σεναριογράφων και ο Πιέρρος Ανδρακάκος είναι ο επικεφαλής της σκηνοθετικής ομάδας.

Πρωταγωνιστούν οι: Παναγιώτα Βλαντή, Μάριος Αθανασίου, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Δήμητρα Σιγάλα, Φωτεινή Ντεμίρη, Παρθένα Χοροζίδου, Άννα Μενενάκου, Δημήτρης Παπαδάτος, Νικόλας Παπαδομιχελάκης, Μελίνα Βαμπούλα, Αναστάσης Κολοβός, Αντώνης Γιαννακός, Βασίλης Γιακουμάρος, Ελευθερία Πάλλα, Μελίνα Πολυζώνη, Αλέξανδρος Πχιεχόβιακ, Τζίνα Ράπτη, Μαρθίλια Σβάρνα, ενώ στο ρόλο της Ελευθερίας Ταβουλαρέα η Βίλμα Τσακίρη.

Η νέα οικογενειακή κωμική σειρά θα κάνει πρεμιέρα στον  ALPHA στις αρχές της καινούργιας σεζόν και θα προβάλλεται τουλάχιστον τρεις ημέρες τη βδομάδα, αλλά οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν όταν η διοίκηση του σταθμού δει τι άλλα προγράμματα έχει… αλλά και τι έχουν στα απέναντι κανάλια…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις