Τρίτη, 17 Σεπτ.
25oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η νέα σειρά της COSMOTE TV με την υπογραφή του Σωτήρη Τσαφούλια

Η νέα σειρά της COSMOTE TV με την υπογραφή του Σωτήρη Τσαφούλια
EUROKINISSI / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Μία επιτυχημένη συνεργασία που συνεχίζεται και μέσα στην επόμενη χρονιά θα έχουν τη ευκαιρία να απολαύσουν οι συνδρομητές της COSMOTE TV, με μία νέα σειρά.

Μετά τους τρεις κύκλους της σειράς «Έτερος Εγώ» («Χαμένες Ψυχές», «Κάθαρσις», «Νέμεσις») και τις «17 Κλωστές» η COSMOTE TV ετοιμάζει μία ακόμα σειρά που θα φέρει την υπογραφή του Σωτήρη Τσαφούλια.

Πρόκειται για μίνι σειρά 6 επεισοδίων που μεγάλο μέρος της ιστορίας της 0βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και ιδιαίτερα σε δύο ιστορίες που έχουν απασχολήσει πολύ την κοινή γνώμη, με προσωρινό τίτλο «Underground»… αλλά μην τον κρατήσετε γιατί σίγουρα θα αλλάξει! Δεν θα προδώσω περισσότερα, αλλά θα έλεγα ότι η σειρά ανήκει στην κατηγορία των σύγχρονων heist drama που τα τελευταία χρόνια είναι στο επίκεντρο της παγκόσμιας τηλεοπτικής (κι όχι μόνο!) παραγωγής και δραματουργίας.

Εκτός όμως, από τη σκηνοθεσία ο Σωτήρης Τσαφούλιας συνυπογράφει και το σενάριο με δύο επίσης γνωστούς και επιτυχημένους σεναριογράφους, τους Βασίλη Ρίσβα και Δήμητρα Σακαλή που έχουν γράψει πολλές αγαπημένες, δημοφιλείς και επιτυχημένες σειρές. 

Αυτή την περίοδο γίνονται επαφές με πολλούς γνωστούς και καλούς ηθοποιούς με σκοπό τα γυρίσματα να ξεκινήσουν έως το τέλος της φετινής χρονιάς. Έτσι μέσα στην επόμενη χρονιά οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη νέα μίνι σειρά που εκτιμώ ότι θα… μας απασχολήσει πολύ…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις