Πέμπτη, 15 Αυγ.
36oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Just The 2 Of Us: εκπλήξεις στην κριτική επιτροπή

Just The 2 Of Us: εκπλήξεις στην κριτική επιτροπή

Πολλά ονόματα ακούστηκαν… πολλοί συζήτησαν… και πολλοί ήθελαν να βρεθούν σε μία από τις καρέκλες της κριτικής επιτροπής του «Just The 2 OfUs». Τελικά όμως, όπως αποδεικνύεται η διοίκηση του OPEN με την εταιρεία παραγωγής έκαναν πολύ καλές επιλογές.

Όπως πρώτα σας είχαμε αναφέρει από το Newsit.gr σε μία από τις θέσεις θα καθίσει η Βίκυ Σταυροπούλου που με το ταμπεραμέντο και το χαρακτήρα της αναμένεται να κερδίσει τους τηλεθεατές και σε αυτό το ρόλο.

Στις άλλες τρεις καρέκλες θα βρεθούν τρία πρόσωπα που έχουν… προϋπηρεσία και μάλιστα πετυχημένη και σε ρόλο κριτή. Έτσι, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου στην επιτροπή του show με… αλφαβητική σειρά για αποφυγή παρεξηγήσεων θα είναι η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Μπακοδήμου και ο Σταμάτης Φασουλής.

Θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω πολλούς θετικούς χαρακτηρισμούς για το κάθε έναν αλλά θα αρκεστώ ότι είναι… μούρλια! Είναι σίγουρο πως ο καθένας με τη δική του προσωπικότητα, εμπειρία, γνώση αλλά και χιούμορ βεβαίως βεβαίως αναμένεται να συνθέσουν μία πολύ καλή και δεμένη επιτροπή για να κρατήσουν τους τηλεθεατές με τα σχόλιά τους και δεν θα τους βλέπουν όλους τους διαγωνιζόμενους… υπέροχους, αν δεν είναι…!

Οι οριστικές υπογραφές αναμένεται να πέσουν μέσα στις επόμενες ημέρες και αν δεν υπάρξει κάποια δυσάρεστη εξέλιξη τότε σύντομα ο Νίκος Κοκλώνης μέσα από τη συχνότητα του OPEN θα υποδεχτεί στο εντυπωσιακό όπως μαθαίνω πλατό του «Just The 2 Of Us» τους Δέσποινα Βανδή, Μαρία Μπακοδήμου, Βίκυ Σταυροπούλου και Σταμάτη Φασουλή καθώς και τα 13 ζευγάρια των διαγωνιζόμενων…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις