Παρασκευή, 27 Σεπτ.
24oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Κάθε εμπόδιο για καλό – Ποιους κυνηγάνε για το VOICE

Κάθε εμπόδιο για καλό – Ποιους κυνηγάνε για το VOICE

Ολημερίς τους κλείνουνε… το βράδυ ακυρώνουν! Βέβαια τίποτα δεν γίνεται τυχαία αφού ομολογουμένως η τούρκικη εταιρεία παραγωγής Acun Medya έχει κάνει πολλά λάθη στο VOICE, το οποίο κιόλας είναι το μοναδικό «πλαίσιο συνεργασίας» με τον ΣΚΑΪ, τουλάχιστον στην αρχή της σεζόν.

Έτσι, μπορεί ο Γιώργος Καπουτζίδης να τους είχε ενημερώσει πολύ καιρό ότι δεν θα μπορούσε να είναι στην παρουσίαση αλλά η εταιρεία παραγωγής… είχε φαίνεται άλλες δουλειές . Στις οποίες δεν ήταν η επικοινωνία με τα μέλη της κριτικής επιτροπής, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσει από αυτή ο Κωστής Μαραβέγιας.

Έτσι αποφάσισαν να τρέξουν… αλλά μόλις έκλειναν κάποιον… τσουπ… τον έπαιρναν από άλλο σταθμό, όπως έγινε με τον Αντώνη Ρέμο και τελευταία με τον Γιώργο Μαζωνάκη που… έπεσε πάνω του όλος ο ΑΝΤ1 για να πει τελικά το «όχι» στο ανταγωνιστικό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Ωστόσο, όπως λέει η λαϊκή ρήση «κάθε εμπόδιο για καλό» γιατί αν καταφέρουν να κάνουν αυτά που σχεδιάζουν τότε το VOICE θα έχει πολύ ενδιαφέρον αφού σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Η πρόταση της έχει γίνει πολύ καιρό αλλά η δημοφιλής ερμηνεύτρια το σκεφτόταν, ενώ τελικά μαθαίνω πως είναι πολύ κοντά στο να βρεθεί στην κριτική επιτροπή.  

Αν λοιπόν η απάντησή της είναι θετική τότε πράγματι… τα εμπόδια ήταν για καλό. Ωστόσο οι εκπλήξεις που ετοιμάζουν φαίνεται ότι δεν σταματούν εδώ, αφού σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου πολύ κοντά στο να αναλάβει την παρουσίαση του VOICE είναι η Τάμτα. Ναι… δεν κάνω λάθος και δεν τα… μπέρδεψα με την κριτική επιτροπή. Τα στελέχη της Acun Medya μιλούν με τη δημοφιλή καλλιτέχνιδα να αναλάβει την παρουσίαση του talent show.

Καταλαβαίνετε λοιπόν πως αν τελικά «κλειδώσουν» η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στην κριτική επιτροπή και η Τάμτα για την παρουσίαση τότε σίγουρα το VOICE θα έχει δύο ακόμα λόγους για να το παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις