Παρασκευή, 16 Αυγ.
31oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ξεκινά εκπομπή μετά το Survivor

Ξεκινά εκπομπή μετά το Survivor

Έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο αλλά θα βρεθεί ξανά στο τηλεοπτικό τοπίο και μάλιστα με δική της εκπομπή προσπαθώντας να πείσει τους τηλεθεατές, ή μάλλον για να ακριβολογώ περισσότερο τις τηλεθεάτριες πως πρέπει να δουν τη ζωή τους… με άλλο μάτι.

Δεν είναι τυχαίο που η καινούργια εκπομπή του ΣΚΑΪ έχει τον τίτλο «It’s Your Life» και απευθύνεται κυρίως στις γυναίκες που μοιράζουν την καθημερινότητά τους σε πολλαπλούς ρόλους, της εργαζόμενης, της συντρόφου, της συζύγου και της μητέρας.

Ο λόγος για την Ειρήνη Κολιδά που διαγωνίστηκε στον πρώτο κύκλο του Survivor και αποχώρησε λόγω τραυματισμού αλλά κατά τη διάρκεια της παραμονής της απέδειξε ότι είναι καλή αθλήτρια.

Τώρα λοιπόν θα πρέπει να αποδείξει ότι είναι και καλή παρουσιάστρια αλλά σε ένα αντικείμενο που γνωρίζει καλά αφού έχει σχέση με άθληση, γυμναστική, διατροφή αλλά και μυστικά ευεξίας και θετικής «ματιάς». Σε κάθε επεισόδιο μάλιστα θα συναντά και κάποιο πρόσωπο από το χώρο του εγχώριου θεάματος για μία… ιδιαίτερη συνέντευξη καθώς θα γίνεται κάνοντας μαζί ακόμα και κάποιο… extreme sport με σκοπό να αποδείξει πως ξεπερνάς τους φόβους όταν τους αντιμετωπίζεις.

Εκτός από την personal trainer στην εκπομπή θα είναι κι η Ιλένια Ουίλλιαμς που θα παρουσιάζει θέματα που απευθύνονται σε πιο νεαρής ηλικίας τηλεθεάτριες, της γενιάς της, θέλοντας να τις κάνει να «πάρουν» τη ζωή τους στα χέρια τους!

Σύντομα λοιπόν, από το Σάββατο 23 Ιουνίου η Ειρήνη Κολιδά και η Ιλένια Ουίλλιαμς θα λένε «It’s Your Life» μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και για μία ώρα κάθε Σάββατο, στις 16:30, θα λένε στις τηλεθεάτριες μυστικά για έναν πιο… feel good τρόπο ζωής!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις