Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Οι All Star του Your Face Sounds Familiar παίζουν Still Standing

Οι All Star του Your Face Sounds Familiar παίζουν Still Standing

Λίγο πριν βρεθούν στη σκηνή του show μεταμφιέσεων οι «αστέρες» του προσπαθούν να… μείνουν όρθιοι για καλό σκοπό. Την πρωτοχρονιά λοιπόν, η Μαρία Μπεκατώρου υποδέχεται στο τηλεπαιχνίδι τους… παλαίμαχους του YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR και τα έσοδα θα δοθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

 

Ο ΑΝΤ1, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στο πλαίσιο του προγράμματος «Κάνε την Αγάπη πράξη» στηρίζει τα παιδιά που έχουν ανάγκη! Αυτά τα Χριστούγεννα αναλαμβάνει να βοηθήσει τα 300 παιδιά, που μεγαλώνουν στο «Χαμόγελο του Παιδιού», να κρατήσουν το χαμόγελό τους!

Αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια οι ALL STAR του YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR που πριν ξεκινήσει το show συναντούν τη Μαρία Μπεκατώρου. Έτσι απέναντί της θα βρεθούν οι Θανάσης Αλευράς, Κρατερός Κατσούλης, Λευτέρης Ελευθερίου, Κώστας Δόξας, Μπέττυ Μαγγίρα, Ματθίλδη Μαγγίρα, Ησαΐας Ματιάμπα, Κατερίνα Στικούδη, Τάνια Μπρεάζου και Ίαν Στρατής.

Την Παρασκευή 1η Ιανουαρίου στις 21.00 στον ANT1 η Μαρία Μπεκατώρου θα δώσει το σύνθημα και τα «αστέρια» του YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR με γέλιο, χαρά και θετική ενέργεια θα τα δώσουν όλα για να συγκεντρωθούν 10.000 ευρώ και να ενισχύσουν το έργο του «Χαμόγελου του Παιδιού» προσφέροντας παράλληλα και χαμόγελο στο τηλεοπτικό κοινό…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις