Κυριακή, 20 Οκτ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Οι Παπαδόπουλοι συναντήθηκαν για πρώτη φορά!

Οι Παπαδόπουλοι συναντήθηκαν για πρώτη φορά!

Μία συμβίωση που αναμένεται να προκαλέσει μπελάδες στους ήρωες, αλλά γέλια στους τηλεθεατές.

Όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενα ρεπορτάζ τη νέα σεζόν ο ΑΝΤ1 θα ενισχύει το πρόγραμμά του με την κωμική σειρά «Ποιος Παπαδόπουλος;» όπου δύο οικογένειες από διαφορετικούς… κόσμους θα πρέπει να συγκατοικήσουν.

Το σενάριο των Βασίλη Ρίσβα και Δήμητρας Σακαλή ξεκινά με ένα λάθος στο μαιευτήριο που εξαιτίας συνωνυμίας, μπερδεύονται δύο μωρά και μεγαλώνουν με τη λάθος οικογένεια. Στη συνέχεια, 16 χρόνια μετά, όταν το λάθος αποκαλύπτεται, οι πλούσιοι αριστοκράτες Παπαδόπουλοι θα αναγκαστούν να φιλοξενήσουν, στην έπαυλή τους, τους φτωχούς και άξεστους Παπαδόπουλους, για χάρη των… γιων τους.

Το καστ της καινούριας κωμωδίας του ΑΝΤ1 ολοκληρώθηκε και όλοι οι συντελεστές έδωσαν ραντεβού για την πρώτη συνάντηση των δύο οικογενειών, των Παπαδόπουλων, όπου έγινε η ανάγνωση του πρώτου επεισοδίου.

Παρόντες και οι σεναριογράφοι, αλλά και ο Βασίλης Μυριανθόπουλος που κρατά τη σκηνοθετική μπαγκέτα, ενώ οι Μαριάννα Τουμασάτου, Ελένη Ουζουνίδου, Κρατερός Κατσούλης, Γιάννης Δρακόπουλος, Βασίλης Κολοβός, Γιώργος Κακακιός και Νίκος Σταθόπουλος ξεκίνησαν με ένα flashback στις ζωές των ηρώων τους.

Οι πρωταγωνιστές της νέας κωμικής σειράς του AΝΤ1 έπιασαν το νήμα της ιστορίας από την αρχή, όπως θα είναι το πρώτο επεισόδιο που θα ξεκινήσει να προβάλλεται από τον ΑΝΤ1 στις αρχές της νέας σεζόν.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις