Site icon NewsIT

Οριστικό το διαζύγιο του Τζώνη Καλημέρη με το OPEN

08.10.2024 | 10:12
Οριστικό το διαζύγιο του Τζώνη Καλημέρη με το OPEN

Χωρίζουν οι δρόμοι του Τζώνη Καλημέρη με το ΟΡΕΝ, το οποίο αναζητά πλέον το πρόσωπο που θα αναλάβει τη θέση του στην κορυφή της διοικητικής πυραμίδας και μάλιστα σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο για το μέλλον του τηλεοπτικού σταθμού.

Όπως είχα αναφέρει πρώτα μέσα από το newsit.gr πριν από λίγες ημέρες σε συνάντηση που είχε ο Τζώνη Καλημέρης με στενό συνεργάτη του βασικού μετόχου του ΟΡΕΝ Ιβάν Σαββίδη, ενημέρωσε πως επιθυμεί να αποχωρήσει από το διοικητικό συμβούλιο του σταθμού.

Να θυμίσω ότι πριν από έναν χρόνο το ΟΡΕΝ είχε καλωσορίσει το γνωστό στέλεχος της τηλεοπτικής αγοράς ανακοινώνοντας πως ο Τζώνη Καλημέρης αναλαμβάνει Διευθυντής Επιχειρησιακής Λειτουργίας (Chief Operating Officer) και μέλος του ΔΣ του σταθμού της Παιανίας.  

Όπως φαίνεται όμως, το θολό τοπίο που επικρατεί τους τελευταίους μήνες στο ΟΡΕΝ με αδυναμία παραγωγής ανταγωνιστικού προγράμματος ώστε να ανταπεξέλθει στον σκληρό ανταγωνισμό οδήγησαν τον Τζώνη Καλημέρη στην απόφαση να δηλώσει πώς επιθυμεί να αποχωρήσει από τον τηλεοπτικό σταθμό.

Ενώ λοιπόν πέρασαν κάποιες ημέρες και εξακολουθεί να υπάρχει αβέβαιο κλίμα για τον τηλεοπτικό σταθμό ο Τζώνη Καλημέρης σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου υπέβαλε επίσημα την παραίτησή του και είναι πλέον οριστικό ότι αποχωρεί από το κανάλι της Παιανίας.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου δεν έχει ακόμα αποφασιστεί ούτε αν η θέση του στο ΔΣ θα καλυφθεί από κάποιο άλλο πρόσωπο, αλλά ούτε και ποιος θα αναλάβει Διευθύνων Σύμβουλος του τηλεοπτικού σταθμού.

Δεν αποκλείεται λοιπόν στην πρώτη περίπτωση (του ΔΣ) να μην υπάρξει νέο μέλος, ενώ στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου να αναβαθμιστεί στέλεχος του σταθμού καθώς εκτιμάται πως δύσκολα θα δεχτεί κάποιο «εξωτερικό» στέλεχος από την ελεύθερη αγορά να αναλάβει τη συγκεκριμένη θέση με το «θολό τοπίο» που επικρατεί στο κανάλι της Παιανίας.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version