Κυριακή, 20 Οκτ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Πάνος Νάτσης: Αρχίζουν ξανά οι παραστάσεις στο θέατρο Ήβη – Ποιος θα τον αντικαταστήσει

Πάνος Νάτσης: Αρχίζουν ξανά οι παραστάσεις στο θέατρο Ήβη – Ποιος θα τον αντικαταστήσει

Θλίψη προκάλεσε σε συγγενείς, συναδέλφους αλλά και σε όλο τον κόσμο ο θάνατος του ηθοποιού Πάνου Νάτση από τροχαίο δυστύχημα.

Ο Πάνος Νάτσης, το γελαστό παιδί, όπως τον αποκαλούσαν όσοι τον είχαν γνωρίσει και συνεργαστεί μαζί του πρωταγωνιστούσε για τρίτη χρονιά στη θεατρική παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του!» του Γιώργου Καπουτζίδη στο Θέατρο Ήβη.

Σε ανακοίνωσή της εταιρείας παραγωγής Θεατρικές Σκηνές αναφέρεται ότι

«Μετά από κοινή απόφαση Παραγωγής & Συντελεστών, η παράσταση “Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του!” θα συνεχιστεί στο Θέατρο ΗΒΗ, εις μνήμην του αγαπημένου μας φίλου και συνεργάτη Πάνου Νάτση, που αποχαιρετίσαμε με τεράστια θλίψη, μετά την τόσο πρόωρη και αιφνίδια απώλειά του. Πιστεύουμε ότι αυτή θα ήταν και η επιθυμία του αγαπημένου μας Πάνου, τον ρόλο του οποίου αναλαμβάνει ο επιστήθιος φίλος του, Ευθύμης Γεωργόπουλος.»

Η επανέναρξη των παραστάσεων θα γίνει την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου, ενώ στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «μία από τις προηγούμενες ημέρες στο Θέατρο ΗΒΗ θα διοργανωθεί βραδιά μνήμης, αφιερωμένη στον αγαπημένο μας Πάνο Nάτση».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις