Τετάρτη, 17 Ιουλ.
29oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Παραμένει στον ALPHA κι αναλαμβάνει δελτία ειδήσεων 

Παραμένει στον ALPHA κι αναλαμβάνει δελτία ειδήσεων 

Η αλήθεια είναι ότι και στη συγκεκριμένη περίπτωση δικαιολογημένα βγήκε καπνός αφού πράγματι υπήρξε φωτιά. Ωστόσο αυτή σβήστηκε γρήγορα και μάλιστα με ικανοποιητικό τρόπο και για τις δύο πλευρές, αφού όχι μόνο παραμένει στον ALPHA, αλλά αναλαμβάνει και την παρουσίαση του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων τα Σαββατοκύριακα. 

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Σουρέλη που πριν από μερικές ημέρες υπήρξαν δημοσιεύματα που τον ήθελαν να αποχωρεί από τον ALPHA για να αναλαμβάνει στο ACTION24 την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων. Η αλήθεια είναι ότι πράγματι ο δημοσιογράφος δέχτηκε πρόταση από τον περιφερειακής εμβέλεια τηλεοπτικό σταθμό, την οποία συζήτησε, αλλά ενώ το σκεφτόταν ο ALPHA του αντιπρότεινε την παρουσίαση των μεσημεριανών δελτίων ειδήσεων του Σαββατοκύριακου.

Μετά από επιτυχημένη   συνεργασία, κατά την οποία μάλιστα τρία χρόνια έχει παρουσιάσει  την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του σταθμού φαίνεται ότι η ζυγαριά έγειρε προς τη μεριά του ALPHA. Έτσι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου ο δημοσιογράφος θα παραμείνει στο δυναμικό του ενημερωτικού τομέα του ALPHA, όπου όμως, εκτός από τα ρεπορτάζ θα δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές και κάθε Σαββατοκύριακο στη μια το μεσημέρι, όπου μαζί με τον Χρύσανθο Κοσελόγλου θα παρουσιάζουν το δελτίο ειδήσεων.  

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις