Τρίτη, 17 Σεπτ.
27oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Πρωτιά στην τηλεθέαση για «Το Πρωινό» και τον Λιάγκα, δεύτερη η Σκορδά με το «Buongiorno»

Πρωτιά στην τηλεθέαση για «Το Πρωινό» και τον Λιάγκα, δεύτερη η Σκορδά με το «Buongiorno»

Σκληρή μάχη για την τηλεθέαση στις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές. Φαίη Σκορδά στο Mega, Γιώργος Λιάγκας στον ΑΝΤ1 και Κατερίνα Καινούργιου στον Alpha έκαναν πρεμιέρα.

Πρεμιέρα χθες (16-09-2024) για αρκετές πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές με τη ζώνη προγράμματος να έχει πλέον συμπληρωθεί.΄Έχει λοιπόν ενδιαφέρον να δούμε τι κατέγραψαν τα μηχανάκια της Nielsen την πρώτη μέρα της «μάχης» για την τηλεθέαση.

Όπως βλέπετε και στον παρακάτω πίνακα στην κορυφή της κατάταξης στο γενικό σύνολο βρέθηκε η εκπομπή  Το Πρωινό (ΑΝΤ1) με 17,8%, ενώ ακολούθησε η Buongiorno (MEGA) με 15,5%. Στη συνέχεια η εκπομπή Αταίριαστοι (ΣΚΑΪ) με 14,4% και η Super Κατερίνα (ALPHA) με 14,3%, ενώ οι υπόλοιπες εκπομπές που ακολουθούν στην κατάταξη έκαναν μονοψήφιους μέσους όρους. Συγκεκριμένα και κατά σειρά: Live You (ΣΚΑΪ) με 9,5%, Breakfast@Star  (STAR) με 5,8%, Πρωινό ΣουΣού (OPEN) με 5% και Πρωίαν σε είδον (ΕΡΤ1) με 3,7%.

Διαφορετική κατάταξη στο Δυναμικό κοινό καθώς στην πρώτη θέση βρέθηκε η εκπομπή Buongiorno (MEGA) σημειώνοντας 17,8%, με την εκπομπή Το Πρωινό (ΑΝΤ1) με 16,5% και ακολουθεί η  Super Κατερίνα (ALPHA) με 14,7%. Οι υπόλοιπες εκπομπές σημείωσαν μονοψήφιους μέσους όρους με την εξής σειρά: Πρωίαν σε είδον ΕΡΤ1 με 6,4%, Breakfast@Star (STAR) με 5,9%, Πρωινό ΣουΣού (OPEN) με 4,2%, Αταίριαστοι (ΣΚΑΪ) με 4,1% και την κατάταξη ολοκληρώνει η Live You (ΣΚΑΪ) με 3,8%.

Να σημειώσουμε ότι οι μέσοι όροι που αναφέρουμε είναι οι «ακαθάριστοι», δηλαδή για όλη τη διάρκεια της ζώνης με τα διαφημιστικά διαλείμματα, καθώς δεν έχει γίνει ακόμα η απαραίτητη επεξεργασία για τους καθαρούς μέσους όρους.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις