Σάββατο, 17 Αυγ.
31oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Σασμός: Η ξαφνική επίσκεψη του Μαθιού στην Αργυρώ

Σασμός: Η ξαφνική επίσκεψη του Μαθιού στην Αργυρώ

Με κάποιους από τους ήρωες να προσπαθούν να γυρίσουν σελίδα στη ζωή τους, αλλά να μην μπορούν να ξεφύγουν από το γαϊτανάκι του παρελθόντος συνεχίζεται η επιτυχημένη σειρά του ALPHA.

Στο σημερινό επεισόδιο ο Γεράσιμος συγκεντρώνοντας στοιχεία για την απόδραση του Αμερικάνου, θα προβεί σε μία απίθανη ανακάλυψη. Ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί το «καρφί» της αστυνομίας;

Ο Αντώνης με τον Γεράσιμο έχουν πάει σε ταβερνάκι για να γιορτάσουν τα γενέθλια του Γεράσιμου και μιλάνε για την προσωπική τους ζωή και την ιστορία τους.

Η επερχόμενη άφιξη του Νικηφόρου στο χωριό πυροδοτεί ένταση ανάμεσα στη Βασιλική και τον Μαθιό. Θα αποκαλύψει ο Μαθιός στον νεαρό τη σχέση τους;

Η Άσπα παίρνει μία απόφαση που θα αλλάξει την καθημερινότητά της, ενώ ο Σταύρος προσπαθεί απεγνωσμένα να βοηθήσει τον Βαγγέλη να ξεφύγει από τον κόσμο του τζόγου.

Η Αργυρώ με τον Σταύρο συναντιούνται στο ξενοδοχείο και ο Σταύρος της δίνει ένα κόσμημα που έχει φτιάξει για εκείνη. Εκείνη τη στιγμή όμως, ο Μαθιός εμφανίζεται μπροστά στην Αργυρώ και ζητά τη βοήθειά της για να εντοπίσει τη Σεμίνα…..!

Η συνέχεια απόψε, στις 9, που  Σασμός θα περιμένει τους τηλεθεατές στη συχνότητα του ALPHA με συγκλονιστικές εξελίξεις!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις