Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

ΣΚΑΪ: από Αύγουστος χειμώνας!

ΣΚΑΪ: από Αύγουστος χειμώνας!

Νωρίτερα… πολύ νωρίτερα ξεκινά η φετινή σεζόν σε σχέση με τις προηγούμενες με τα κανάλια να τρέχουν να προλάβουν το ένα το άλλο. Την αρχή κάνει ο ΣΚΑΪ ενεργοποιώντας το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματός του, ακόμα και στην ψυχαγωγία, ακολουθώντας την παροιμία «από Αύγουστο χειμώνα κι από Μάρτη καλοκαίρι».

Ενώ λοιπόν τα προηγούμενα χρόνια τη λαϊκή ρήση… υποστήριζαν μόνο οι ενημερωτικοί τομείς των σταθμών φέτος και η ψυχαγωγία βιάζεται να… χειμωνιάσει, θέλοντας να κερδίσουν τηλεθεατές πριν τον ανταγωνισμό για να μην δουν το τηλεβαρόμετρο να καταγράφει χαμηλές θερμοκρασίες.

Πρώτος στο… χορό του «πολέμου» για την τηλεθέαση μπαίνει ο ΣΚΑΪ που βάζει το μεγάλο «όπλο» του, τον «Βig Brother», νωρίς στην αρένα με το πρώτο live να ξεκινά αύριο Σάββατο και την επόμενη βδομάδα να πιάνει θέση στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού, με τον «Μεγάλο Αδερφό» να μεταδίδει ό,τι συμβαίνει σπίτι του, από Δευτέρα έως και Πέμπτη στις 11 το βράδυ.

Όμως το κανάλι του Φαλήρου με αφορμή το ριάλιτι ενεργοποιεί μεγάλο μέρος του προγράμματός του ακόμα και στην ψυχαγωγία. Έτσι από τη Δευτέρα παίρνουν θέση όλοι σχεδόν στο καθημερινό πρόγραμμα με την ενημέρωση να ξεκινά με τους Δημήτρη Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου να λένε την πρώτη καλημέρα στις 6 το πρωί, ενώ στη συνέχεια, στις 10, οι «Αταίριαστοι» Γιάννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρας θα ολοκληρώνουν την πρωινή ενημερωτική ζώνη. Το ξεκίνημα στην ψυχαγωγία γίνεται με μαγειρική όπου καθημερινά στις 11:30 το πρωί η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου θα δίνει συνταγές μέσα από την εκπομπή της «Ώρα για φαγητό με την Αργυρώ», ενώ αμέσως μετά, στις 12, η νεοφερμένη στο κανάλι Ιωάννα Μαλέσκου θα λέει για δύο ώρες «LoveIt» με τους συνεργάτες της.

Το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ έχει μία ακόμα πρεμιέρα, αφού την ερχόμενη Δευτέρα στις 17:05 η Κατερίνα Στικούδη θα υποδεχτεί την κριτική επιτροπή και τις διαγωνιζόμενες του καινούργιου κύκλου του «My StyleRocks» που θα πιάσει κι αυτό θέση στο καθημερινό πρόγραμμα με το «Gala» του να προβάλλεται κάθε Κυριακή. Τέλος, από τη Δευτέρα θα ξεκινά να προβάλλεται και η σειρά «8 λέξεις» δίνοντας ξανά ραντεβού με τους τηλεθεατές κάθε βράδυ, από Δευτέρα έως και Πέμπτη, στις 9, αφού τις Παρασκευές την ίδια ώρα θα μεταδίδεται το live του «Big Brother». Και βέβαια από την ερχόμενη Δευτέρα σε… χειμωνιάτικο mood και τα δελτία ειδήσεων με την Εύα Αντωνοπούλου καθημερινά στις 2 το μεσημέρι, ενώ η Σία Κοσιώνη θα βρεθεί και πάλι στην παρουσίαση του βραδινό κεντρικού δελτίου ειδήσεων που…. προς το παρόν τουλάχιστον, θα μεταδίδεται στις 19:50.

Λίγο λοιπόν πριν ολοκληρωθεί ο καλοκαιρινός Αύγουστος ο ΣΚΑΪ μπαίνει… σε χειμωνιάτικη διάθεση, παρασύροντας και άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς να ξεκινήσουν νωρίς ώστε να μην τον αφήσουν να… δρα ανενόχλητος στο τηλεοπτικό τοπίο που τη φετινή σεζόν αναμένεται να έχει… ανεβασμένες θερμοκρασίες έστω κι αν κάποιοι λόγω του σκληρού ανταγωνισμού πέσουν σε… χαμηλά ποσοστά! Γιατί τελικά… από Αύγουστο χειμώνας κι από Μάρτη… όσοι μείνουν…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις