Τετάρτη, 17 Ιουλ.
36oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Σμαράγδα Καρύδη στο Newsit.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω στο MEGA»

Σμαράγδα Καρύδη στο Newsit.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω στο MEGA»

Ετοιμάζεται να επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο και μάλιστα μέσα από μία συχνότητα που… γνωρίζει καλά, αυτή του MEGA. Η Σμαράγδα Καρύδη σκοπεύει να μοιράζει «Ένα εκατομμύριο yen» καθημερινά σε ένα… ανάποδο τηλεπαιχνίδι, αφού οι 10 παίκτες βλέπουν πρώτα τις πιθανές απαντήσεις και ύστερα τη σχετική ερώτηση με τη λέξη-κλειδί που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα.

Σημασία όμως δεν θα έχει μόνο η απάντηση αλλά και η ταχύτητα, αφού έχουν μόλις 5 δευτερόλεπτα στη διάθεσή τους για να απαντήσουν. Η σωστή απάντηση κερδίζει, ενώ η λάθος κοστίζει ακριβά… γιατί στο «Ένα εκατομμύριο Yen», με τη Σμαράγδα Καρύδη στο MEGA, τα λάθη πληρώνονται.

Το σκηνικό θα είναι επηρεασμένο από την Άπω Ανατολή και στο καθημερινό τηλεπαιχνίδι μέχρι και την τελευταία στιγμή, όπου θα αναδειχτεί ο μεγάλος νικητής, μπορούν να ανατραπούν τα πάντα. Βέβαια ο χαμένος παίκτης του τελικού μπορεί να μην φτάσει… στη βρύση για να πιει νερό αλλά θα φύγει χορτάτος απολαμβάνοντας ένα απολαυστικό γεύμα σούσι.

Με αφορμή το καινούργιο τηλεπαιχνίδι μιλήσαμε με τη Σμαράγδα Καρύδη και όπως μας είπε «είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω στο MEGA. Επιστρέφω σε γνώριμα και οικεία εδάφη», τονίζοντας πως «Το “Ένα εκατομμύριο Yen” είναι ένα παιχνίδι με πολλές ανατροπές και εκπλήξεις. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε!»

Σύντομα λοιπόν, τον Οκτώβριο, η Σμαράγδα Καρύδη θα ξεκινήσει κάθε απόγευμα να μοιράζει «Ένα Εκατομμύριο Yen» μέσα από τη συχνότητα του MEGA και δικαιολογημένα εκτιμάται ότι θα κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό και με αυτό το ρόλο της…! Άλλωστε το τρέιλερ μας προϊδεάζει για αυτό…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις