Site icon NewsIT

Συνεχίζει να τους βγάζει… ασπροπρόσωπους!

01.11.2017 | 14:57
Συνεχίζει να τους βγάζει… ασπροπρόσωπους!

Είναι από τις μακροβιότερες τηλεοπτικές εκπομπές και μάλιστα σημειώνοντας καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της… ζουλευτές τηλεθεάσεις.

Έτσι και φέτος συνεχίζει να δίνει καθημερινά τη μάχη της ενημέρωσης, αλλά και αυτή της τηλεθέασης. Και σίγουρα δεν είναι τυχαίο που μετά από τόσα χρόνια το τηλεοπτικό κοινό τον ανταμείβει τοποθετώντας τον συνεχώς στην κορυφή της κατάταξης στη ζώνη μετάδοσης με αποτέλεσμα να βγάζει… ασπροπρόσωπους τους ιθύνοντες του ΑΝΤ1 που συνεχίζουν τη συνεργασία.

Ο λόγος για τον Γιώργο Παπαδάκη που μετά από 28 χρόνια η εκπομπή του «Καλημέρα Ελλάδα» συνεχίζει να κερδίζει τους περισσότερους τηλεθεατές. Συγκεκριμένα η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 τον Οκτώβριο (από 2 έως και 30.10.2017) σημείωσε 29,9% μέσο όρο στο γενικό σύνολο ξεπερνώντας κατά πολύ τους αντιπάλους του στην κούρσα της τηλεθέασης, καθώς στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο ΣΚΑΪ με 22,6% μέσο όρο, δηλαδή 7,3 μονάδες χαμηλότερα. Η ίδια… «αφ’ υψηλού στάση» σημειώθηκε και στο δυναμικό κοινό, με την ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 να αποσπά το 24,3% στη ζώνη με τον ALPHA να ακολουθεί στη δεύτερη θέση κατά 8,2 μονάδες πιο πίσω, σημειώνοντας 15,8% μέσο όρο.

Λογικό λοιπόν στο κανάλι του Αμαρουσίου να ανοίγουν… περτικαλάδες στην υγειά του «πατριάρχη της πρωινής ενημερωτικής ζώνης», αφού όπως αναφέρουν και σε σχετικό δελτίο Τύπου «Το τηλεοπτικό κοινό συνεχίζει σταθερά να επιλέγει για την πρωινή του ενημέρωση το “ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ” με τον Γιώργο Παπαδάκη και την ομάδα του, Ντίνο Σιωμόπουλο και Μπάγια Αντωνοπούλου, χαρίζοντας πρωτιές στη μακροβιότερη και πιο επιτυχημένη πρωινή εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης»!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version