Site icon NewsIT

Το «Ευχαριστώ» στους εργαζομένους του ΣΚΑΪ

03.06.2019 | 14:55
Το «Ευχαριστώ» στους εργαζομένους του ΣΚΑΪ

Νικητής στη «μάχη» της τηλεθέασης τις δύο Κυριακές των εκλογικών αναμετρήσεων αναδείχτηκε ο ΣΚΑΪ.

Όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση από το σταθμό του Φαλήρου: «Για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή ο ΣΚΑΪ αναδείχθηκε σε απόλυτο κυρίαρχο της ενημέρωσης στις κρίσιμες εκλογικές αναμετρήσεις. Και στον Β’ γύρο των Αυτοδιοικητικών Εκλογών ο ΣΚΑΪ κατέκτησε την πρώτη θέση με ποσοστό 23,6% στο γενικό σύνολο, καθηλώνοντας στους τηλεοπτικούς δέκτες 875.000 τηλεθεατές. Ακολούθησαν το STAR με 12,6% και 468.000 τηλεθεατές, ο ALPHA με 11,2% και 414.000 τηλεθεατές, ο ΑΝΤ1 με ποσοστό 11% και 409.000 τηλεθεατές, το OPEN με 6,5% και 242.000 τηλεθεατές, και τέλος η ΕΡΤ με 5,2% και 193.000 τηλεθεατές.

Τον ΣΚΑΪ επέλεξαν πάνω από 4.378.000 τηλεθεατές έστω για ένα λεπτό».

Τη «μάχη» για την ενημέρωση… αλλά και την τηλεθέαση βεβαίως βεβαίως… δεν την έδωσαν μόνο όσοι ήταν μπροστά στις κάμερες αλλά όλοι στο σταθμό του Φαλήρου και αυτό φαίνεται να αναγνωρίζεται από τη διοίκηση.

Πριν από λίγο λοιπόν όλοι… μα όλοι οι εργαζόμενοι του σταθμού έλαβαν ένα ευχαριστήριο mail που υπογράφει ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Ομίλου ΣΚΑΪ, ο Βασίλης Παπαδρόσος, το οποίο αναφέρει:

«Ο διπλός θρίαμβος του ΣΚΑΪ τις Κυριακές των εκλογών δεν ήταν τυχαίος. Οφείλεται στην άοκνη προσπάθεια όλων σας, τις ικανότητες, το φιλότιμο και συνολικά τον επαγγελματισμό σας.

Η πιο δυνατή ομάδα είναι ΣΚΑΪ

Σας ευχαριστώ πολύ

Βασίλης Παπαδρόσος»

Αξίζει να αναφέρουμε ότι είναι… από τις ελάχιστες φορές που κάποιος ανώτατος αξιωματούχος… θυμάται να ευχαριστήσει τους εργαζομένους, κάτι που έχει προκαλέσει ευχάριστες αντιδράσεις στο σταθμό του Φαλήρου.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version