Τετάρτη, 17 Ιουλ.
34oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τον βάζουν στο ράφι

Τον βάζουν στο ράφι

Η εμφάνισή του στο τηλεοπτικό τοπίο ήταν να… χτυπήσει τους απέναντι. Το έκανε… όσο μπορούσε και πλέον δεν υπάρχει λόγος να τον πληρώνουν για να συνεχίσει να βρίσκεται στο τηλεοπτικό τοπίο αφού η αλήθεια είναι ότι «έκοψε» μεν… δεν έφερε δε όσα επιθυμούσαν…!

Με συνοπτικές διαδικασίες λοιπόν τα στελέχη του ΣΚΑΪ αποφάσισαν να τον βάλουν στο ράφι και να τον βγάλουν αν τους μείνει κάποια τρύπα στο πρόγραμμα.

Ο λόγος για το παιχνίδι «My Man Can» που βγήκε ξαφνικά στις αρχές του καλοκαιριού με σκοπό ο Man τους να ανακόψει την πορεία του σχεδόν ίδιου παιχνιδιού «Το ταίρι ξέρει» που έβγαλε ο ΑΝΤ1.

Βέβαια εκτός από το να εμποδίσει το παρόμοιο πρόγραμμα του άλλου σταθμού το «My Man Can» έγινε από την Acun Medya προκειμένου να το δείχνουν σε υποψήφιους αγοραστές από άλλες χώρες που έχουν συνεργασία με την τούρκικη εταιρεία παραγωγής. Στη χώρα μας όμως φαίνεται ότι το παιχνίδι με τον Γιώργο Λιανό ολοκλήρωσε την παρουσία του αν και η εταιρεία παραγωγής… πιέζει το κανάλι του Φαλήρου να το συνεχίσει με σκοπό να το προβάλλει μία φορά τη βδομάδα, αλλά τα στελέχη του ΣΚΑΪ για πολλούς λόγους, εκτός από τους οικονομικούς, επιλέγουν προς το παρόν ο Man να μην Can στη συχνότητά τους…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις