Κυριακή, 1 Σεπτ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

X Factor: η προετοιμασία, το «νέο αίμα» και η μάχη για τις ομάδες

X Factor: η προετοιμασία, το «νέο αίμα» και η μάχη για τις ομάδες

Αισιοδοξία στο OPEN για το «X Factor» αφού ο αριθμός των συμμετοχών ανεβαίνει καθημερινά και μάλιστα με… νέο αίμα!

Θα περίμενε κανείς ότι μετά από τόσα… τραγουδιστικά talent shows στο κανάλι της Παιανίας θα αντιμετώπιζαν πρόβλημα συμμετοχών, όπως άλλωστε συνέβη με το «La Banda» με αποτέλεσμα να αναβάλουν την παραγωγή του. Ωστόσο για το «X Factor» τα μηνύματα, ή για να το πω πιο σωστά οι αιτήσεις που έχουν λάβει είναι πάρα πολλές και μάλιστα όπως μου τόνισαν στελέχη του OPEN υπάρχει «νέο αίμα», δηλαδή… φρέσκα πρόσωπα που δεν έχουν συμμετάσχει σε κάποιο άλλο talent show.

Αυτή την περίοδο η παραγωγή «τρέχει» καθώς είναι προγραμματισμένο σε λίγες ημέρες να ξεκινήσουν τα γυρίσματα με σκοπό το «X Factor» να κάνει πρεμιέρα στο OPEN τη δεύτερη βδομάδα του επόμενου μήνα. Σύμφωνα με τον έως τώρα προγραμματισμό τους ο καινούργιος κύκλος του talent show θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 11 Απριλίου και τα δέκα μαγνητοσκοπημένα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή. Αμέσως μετά θα ξεκινήσουν τα 10 live που θα μεταδίδονται κάθε Δευτέρα.

Όπως πρώτα είχαμε αναφέρει στο Newsit η κριτική επιτροπή θα αποτελείται από τους Γιώργο Θεοφάνους, Μιχάλη Τσαουσόπουλο, Χρήστο Μάστορα και τη Μελίνα Ασλανίδου με τον καθένα τους να αναλαμβάνει και μία από τις τέσσερις ομάδες που θα δημιουργηθούν μετά τα μαγνητοσκοπημένα επεισόδια. Ωστόσο ακόμα δεν έχει αποφασιστεί ποια ομάδα θα πάρει ο καθένας και η… μάχη θα γίνει μετά τις οντισιόν που θα έχει κριθεί ποιοι από τους διαγωνιζόμενους θα έχουν πάρει το πολυπόθητο «εισιτήριο» για τα live. Το εντυπωσιακό πλατό πάντως ετοιμάζεται με σκοπό γύρω στα μέσα Μαΐου η Δέσποινα Βανδή να υποδεχτεί στο πρώτο live τους κριτές και τους διαγωνιζόμενους με τον Άρη Μακρή να έχει αναλάβει όσα γίνονται στο backstage του talent show…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις