Τρίτη, 23 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Καμερούν – Κροατία 0-4: Πάρτι με καλεσμένο τον… Σονγκ (VIDEO)

Καμερούν – Κροατία 0-4: Πάρτι με καλεσμένο τον… Σονγκ (VIDEO)

Είχε δείξει από την πρεμιέρα της με την Βραζιλία η Κροατία πως σε αυτό το Μουντιάλ δεν… αστειεύεται. Τα ξημερώματα, κόντρα στο Καμερούν το έκανε ακόμη πιο σαφές. Το 4-0 είναι απόλυτα δίκαιο και οι Κροάτες θα πρέπει να ευχαριστήσουν τον… Άλεξ Σονγκ.

Οι Κροάτες επέβαλαν από νωρίς το ρυθμό τους και μόλις στο 11’ άνοιξαν το σκορ με τον Όλιτς μετά από μπαλιά… ακριβείας του Πέρισιτς. Οι Καμερουνέζοι προσπαθούσαν αλλά δεν έβρισκαν ελεύθερους διαδρόμους προς την εστία του Πλετίκοσα.


Γι’ αυτό μάλλον εκνευρίστηκε ο Άλεξ Σονγκ που στο 40’ χωρίς προφανή λόγο, χτύπησε με τη γροθιά του στην πλάτη τον Μάντζουκιτς και το έκανε μπροστά στα μάτια του διαιτητή. Η κόκκινη κάρτα ήταν μονόδρομος…

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν απλώς μια τυπική διαδικασία, με τους παίκτες της Κροατίας να κάνουν πάρτι. Ο Πέρισιτς στο 48’ έγινε από δημιουργός σκόρερ και πανηγύρισε το 0-2, ενώ η συνέχεια ανήκε στον Μάντζουκιτς. Στο 61’ ήταν εκείνος που έκανε το 0-2 μετά από κόρνερ του Πράνιτς και στο 73’ εκμεταλλεύθηκε ασταθή απόκρουση του Ιτάνζ και με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

Οι Κροάτες είχαν κι άλλες ευκαιρίες να δώσουν διαστάσεις μεγαλύτερου θριάμβου στην νίκη τους, αλλά άλλη φορά η εστία του Ιτάνζ δεν παραβιάστηκε.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άνω-κάτω η Εθνική! Απείλησε να φύγει απ΄την Βραζιλία ο Μανιάτης

Σοκ! Η Χιλή πέταξε εκτός Μουντιάλ την Ισπανία (VIDEOS)

Αυστραλία – Ολλανδία: 2-3 – Ματσάρα με ανατροπή στην ανατροπή (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε